Arany & ezüst vásárlása Münchenben

Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Max-Planck-Straße 10 / 1. emelet
85716 Unterschleißheim, München mellett
NÉMETORSZÁG

Tel. +49 89 380 35 503
office@silbervorsorge.de

Nyitvatartási idő:

Hétfő

9:00 - 17:30

Kedd

12:00 - 19:00

Szerda

9:00 - 17:30

Csütörtök

9:00 - 17:30

Péntek

9:00 - 17:30


Megközelítés:
Vaz A9-es autópályán, a Neufahrn kereszteződésnél az A92-es autópálya Lohof/Unterschleißheim kijáratánál, 6 perc az irodáig.
Az A92-es autópálya Lohof/Unterschleißheim kijáraton keresztül, 2 perc az irodáig.
Az A99-es autópályán München-Feldmochingnál az A92-es autópályára fordulás, majd kihajtás a Lohof/Unterschleißheim kijáratánál, 9 perc az irodáig.
B13 úton rákanyarodás Landshuter Straße-ra., 2 perc az irodáig.

S1 vonattal Unterschleißheim megállóig, 11 perc az irodáig.
Séta a Münchner Ring buszpályaudvarig, majd a 218-as busszal a Ballhausforum buszmegállóig.

Parkolás:
Saját ingyenes ügyfélparkolóhelyek a főbejárattól balra.
Mélygarázs előzetes igény szerint.
Ezenkívül ingyenes parkolóhelyeket talál a Max-Planck-Straße és az Edisonstraße utcákban. További parkolóhelyek találhatók a McDonald's-nál szemben és a Lidl-nél a közelben. Kérjük tartsa be a parkolási szabályokat.

Filiale München-Bild
Filiale München-Bild
Filiale München-Bild
Filiale München-Bild

Miért érdemes a Silbervorsorge mellett döntenie

 


Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

 

Ezüst és arany vásárlás a Silbervorsorge-nál Münchenben

A Silbervorsorge a GVS Bullion Group legismertebb kereskedelmi márkája Németországban. A Silbervorsorge mint hivatalos kereskedője vezető, nemzetközi pénzverdéknek, kiemelkedik a nemesfémek azonnali elérhetőségével és széleskörű választékával. A Silbervorsorge átfogó szolgáltatások körét nyújtja a nemesfém-kereskedelem területén: személyes tanácsadástól kezdve az online kereskedelemig. A GVS Bullion Group már évek óta a legismertebb helyszíne a nemesfém befektetésnek Ausztriában, Goldvorsorge irodái révén az osztrák nagyvárosokban vagy azok közelében, mint Bécs, Salzburg, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz. A München közelében fekvő unterschleißheimi Silbervorsorge-nál, szintén nagy választékban elérhetőek az összes általánosan forgalomban lévő arany-,ezüstérmék illetve arany- és ezüsttömbök. Továbbá vásárolható nálunk platina, palládium, ritka földfémek, mint ródium vagy gallium illetve lehetőséget biztosítunk nagyértékű értéktárra. A GVS Bullion Group nagyértékű értéktárolásra szakosodott magánszemélyek számára.

Hozzáértő tanácsadás az irodánkban

A Silbervorsorge-nál átfogó tanácsadást biztosítunk a nemesfém befektetésről. A tartósan növekvő infláció azt eredményezi, hogy a megtakarításai nem jövőtállóak. Ebből az okból kifolyólag értékelődnek fel a nemesfémek a vásárlók számára, akik a vagyonukat biztosítani szeretnék. Szívesen adunk tanácsot arany és ezüst területén, személyre szabott befektetési stratégiájának összeállításában

Nagy választék nemesfémekből München környékén

Aranytömb vagy aranyérme, ezüsttömb vagy ezüstérme, platina vagy palládium: az irodánkban megvásárolhatja a legismertebb pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Münze Österreich vagy a Royal Mint termékeit.Szintén megtalálhatóak nálunk a kedvelt befektetési célú érmék, mint Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) und Britannia arany- és ezüstérme formájában. Aranytömbök vagy aranyérmék, ezüsttömbök vagy ezüstérmék, platina vagy palládium, irodánkban megvásárolhatóak világszerte jól ismert pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálják nálunk a befektetési célra közkedvelt klasszikusokat, mint pédául Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia arany- és ezüstérme formájában. 1 uncia vagy 100 g, nálunk a kereskedelemben szokásosan előforduló súlyúak beszerezhetőek. Évek óta egyre keresettebbek a ritkafémföldek. Ezek a termékek is a müncheni üzletünkben megvásárolhatóak és tárolhatóak. Készletünket a precíz nemesfémvizsgálattal bővítjük, így az aranyhamisítás könnyen felismerhető.

Topárak 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak megfelelően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz. Az árrögzítés garantált a vásárlás időpontjában - éppen úgy éjszaka és hétvégén. Például 1 uncia arany Krügerrand érmét vagy 250g Argor Heraeus ezüsstömböt vásárolnának, garantájuk Önöknek percre pontosan a nyersanyagárhoz igazított árat és ezáltal egy tökéletes ár-értékarányt.

Vámmentes értéktár Münchenben nemesfémekre specializálva a legnagyobb biztonsággal

GVS Bullion Group a Goldvorsorge legismertebb márkája Ausztriában. Németországban a Silbervorsorge által van a GVS Bullion Group képviselve. 2003 óta nyújtja a cég a legnagyobb biztonságot és diszkréciót a jövőbeni befektetéseknél befektetők, kereskedők, vállalatok és bankok részére. Sokéves tapasztalatunk alapján a válságvédelemben egyedülálló sokoldalúságot kínálunk, ami Európában sehol máshol nem elérhető. Európa közepén a GVS egy nemzetközi értéktár hálózatot épített fel. Több, mint 1000 tárolási szerződés igazolja a bizalmat. Tárolja ezüsstömbjeit és ezüstérméit GVS egyik vámmentes értéktárában és élvezze a legnagyobb biztonságot a nemesfémek bankoktól független megőrzésében.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül 

Vannak technikák, amivel mindenféle nagyobb befektetés nélkül a hamis nemesfémek felismerhetőek. A Silbervorsorge-nál a GVS Bullion tesztere révén néhány másodpercen belül az arany és az ezüst valódisága ellenőrizhető. Éppenúgy lehetséges a Silbervorsorge-nál az aranyékszerük, óaranyuk (törtarany), ezüsttömbjeik, ezüstevőeszközeik stb. Valódiságának ellenőrzése.

Arany és ezüst felvásárlása Münchenben

A nemesfémek nemcsak befektetési céllal beszerezhetőek a Silbervorsorge-nál Münchenben, hanem el is adhatja arany- és ezüstérméit nekünk. Ez mind online webshopon keresztül, mind a helyszínen az unterschleißheimi irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben, azonnal is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A müncheni irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális árfolyamnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést kínáljunk. Ebből kifolyólag Münchenben az aranyérméket mindig fair és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Átlátható lebonyolítás mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során magától értetődő. Arany vétele Münchenben gyors és egyszerű.

Bajorország az aranyra és ezüstre fókuszál

A Silbervorsorge unterschleißheimi irodája Bajorországban számos nagyvárosból autópályán keresztül könnyedén elérhető, mint Nürnberg, Stuttgart és Regensburg. A Silbervorsorge a környékbeli vásárlók számára is ideális fekvésű, mint például Augsburg, Ulm, Ingolstadt, Landshut, Freising, Erding, Rosenheim, Bad Tölz, Starnberg vagy Dachau, ezen ügyfelek rövid időn belül az autópályán, városi forgalmat elkerülve juthatnak el hozzánk.