Elérhetőségi részletek

Webáruházunkban 4 különböző elérhetőség létezik. A GVS-nél minden cikk raktáron van. A nagyszámú nagybiztonságú értéktár miatt ezek a cikkek különböző értéktározási helyszínek között oszlanak meg.

Mennyiség: Korlátlan
A termék korlátlan számban kapható. A termék minden irodában és minden értéktár helyszínen elegendő mennyiségben megvásárolható. Egyszerűen tüntesse fel a kívánt darabszámot a megrendelésében. A GVS előkészíti a tételeket a kiválasztott irodában vagy tárolási helyen vagy gondoskodik az Ön címére történő kiszállításról.


Mennyiség: Korlátozott
A termék korlátozott számban áll rendelkezésre. A rendelkezésre álló mennyiség a iroda és a értéktártól függően naponta többször is változhat. A megrendelés leadásakor egyszerűen tüntesse fel a kívánt darabszámot. A GVS előkészíti a tételeket a kívánt irodában vagy értéktárban, vagy gondoskodik az Ön címére történő szállításról. Személyes átvétel bármikor lehetséges bármelyik irodában. Ha időre van szükségünk az előkészítésre, telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Mennyiség: Maradék
A termék csak kis mennyiségben van raktáron. A vásárlás/eladás miatt a készlet naponta többször változik. A megrendelés leadásakor egyszerűen adja meg a kívánt darabszámot. A GVS előkészíti a tételeket a kívánt irodában vagy értéktárban vagy gondoskodik az Ön címére történő szállításról. Ha a megrendelt darabszám túl sok, telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Mennyiség: Egyetlen darab
Ebből a termékből már csak egyetlen egy darab van raktáron. Egyszerűen rendelje meg, és adja meg a szállítási címét vagy az átvétel helyét vagy a értéktár helyét. A GVS kiszállítja a kívánt fiókba vagy elküldi az Ön címére vagy a kiválasztott értéktárba tárolja. A visszaigazolást e-mailben küldjük meg Önnek.