Nemzetközi nagy biztonságú nemesfém tárolás a GVS Group jóvoltából

Üdvözöljük a Goldvorsorge-nél, a GVS Group márkájánál! Fedezze fel a biztonságos nemesfém befektetések világát. Vezető nemesfémkereskedőként lehetővé tesszük, hogy megvásárolja és biztonságosan tárolja az arany, ezüst, platina és palládium termékeit.

Aranyrudak, ezüstrudak, aranyérmék és ezüstérmék a jövőbeli biztonsághoz

Válasszon széles kínálatunkból: aranyrudak, ezüstrudak, aranyérmék és ezüstérmék közül, hogy biztonságot teremtsen magának. Mindig naprakész árakat kínálunk, és neves nemesfémkereskedőként mindig az aktuális arany- és ezüstárakat kapja meg. Ismerje meg a nemesfémpiac aktuális fejleményeit és válassza a legjobb árakat!

GVS Group: Biztonságos és diszkrét nemesfém tárolás

Fedezze fel a GVS Group egyedülálló előnyeit a nemesfémek tárolása terén. Legyen részese a piacvezető vállalatnak, és élvezze a nemesfémek biztonságos, diszkrét és megbízható tárolását. Webshopunkban rugalmas vételi és eladási lehetőségeket kínálunk, valamint személyes tanácsadást is biztosítunk.

Rugalmas meghatalmazások és világméretű raktárhálózat

Rugalmas meghatalmazások révén teljes ellenőrzést kap nemesfémjei felett, gyors átutalásokhoz magas biztonságú raktárhálózatunk világméretű hálózata áll rendelkezésére. Tapasztalja meg az adómentes tárolás és visszaszolgáltatás előnyeit, valamint a legmagasabb szintű bizalmasságot és biztonságot 100%-os adatvédelmi garanciával.

Tapasztalt szakértők a nemesfémek világában

Szakértői csapatunk a legnagyobb gondossággal vigyáz nemesfémjeire. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a nemesfémek kereskedelmében, és Önnek is a legmegfelelőbb megoldást biztosítjuk arany- és ezüstbefektetéseinek tárolására.

Miért válassza a GVS Groupot?

Miért érdemes a GVS Groupnál tárolnia nemesfémeit? Tapasztalja meg a korszerű páncéltermek nyújtotta páratlan védelmet válság idején és élvezze diszkrét megoldásaink előnyeit, ami messze felülmúlja a hagyományos széfeket.

Biztonságos, diszkrét és megbízható nemesfém tárolás - Válassza a GVS Groupot még ma!

Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A GVS a világszerte elérhető nagy gyártók mindegyikével kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak, melynek segítségével a GVS globális rugalmasságot biztosít az ügyfeleinek.
Flexible Vollmachten-Icon
Rugalmas meghatalmazás
A tárolás feltételei egyénileg meghatározhatóak, átruházásuk örökösökre, egyedi módosításuk bármikor lehetséges. Szívesen adunk Önnek személyesen is tanácsot a lehetőségeiről.
Höchste Sicherheitsstufe-Icon
Legmagasabb biztonsági szint
A GVS a vállalat történetének kezdete óta a Wertheim osztrák biztonsági cég termékeit használja. Az értéktárba minden esetben csak az arra felhatalmazott személyek léphetnek be. Minden folyamatot többszemélyes ellenőrző rendszerben hajtanak végre.
Kreditfreies Unternehmen-Icon
Hitelmentes cégcsoport
A vállalatcsoport 100%-ban független a bankoktól, nem rendelkezik sem hitellel, sem kölcsönnel. A GVS-nél minden a fizikai aranyra és ezüstre épül.
Individuelle Beratung-Icon
Személyre szabott tanácsadás
Akár arany vagy ezüst vásárlásban vagy eladásban gondolkodik, Ön kellemes légkörben minden felmerülő kérdésére hozzáértő választ kaphat 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően.
Zahlreiche Referenzen-Icon
Referenciák
 
A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének fontos partnere. A GVS nem saját márkáira, hanem nemzetközileg elismert gyártókra és azok termékeire koncentrál.
Internationale Werttransporte-Icon
Nemzetközi értéktárgyszállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat is.
Rund um die Uhr Kaufen/Verkaufen-Icon
Vétel/eladás éjjel-nappal
Áraink percről percre frissülnek a nemesfémek világpiaci árfolyamváltozásának függvényében. Az árat mindig és minden esetben garantáltan a megrendelés időpontjában rögzítik.
Regelmäßige Lagerprüfungen-Icon
Rendszeres értéktár vizsgálat
Egy független könyvvizsgáló cég évente kétszer minden értéktárban ellenőrzi a fizikailag tárolt tételeket és megerősíti a tényleges leltárt az audit során.

 Freiheit. Auswandern. Abmelden.

Wir zeigen Ihnen einige interessante Beispiele von glücklichen Lagerkunden, die ausgewandert sind. Mit der internationalen Hochsicherheitslagerung von Goldvorsorge im Hintergrund haben sie sich das Ticket für die ganze weite Welt gesichert. Kaufen Sie Gold und Silber als Schutzschild gegen unerwartete Krisen oder Bürokratie. Die Goldvorsorge-Hochsicherheitslagerung ermöglicht Ihnen die weltweit größte Flexibilität bei gleichzeitig höchster Sicherheit.

Goldpreis auf Rekordhoch - Lagerexperte Christian Trinker zu Gast bei ORF Radio Salzburg

Der Goldkurs ist derzeit auf Rekordniveau. Sollte man nun verkaufen oder wird der Goldpreis weiter steigen? Goldvorsorge-Lagerexperte Christian Trinker war zu Gast bei ORF Radio Salzburg und sprach über das Thema Gold als Inflationsschutz und den gegenwärtigen Trend zum Thema Gold kaufen und verkaufen.

Die 3 wichtigsten Punkte beim Gold kaufen
Die drei wichtigsten Punkte beim Goldkauf

Goldvorsorge-Lagerexperte Christian Trinker bei der GEWINN-Messe 2023 mit einer Präsentation zu den drei wichtigsten Punkten beim Goldkauf. Nach der Präsentation beantwortete er gemeinsam mit Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer Fragen zu allen Themen der Gäste.

>> további videók a GVS értéktárazással kapcsolatban


A GVS nagybiztonságú értékraktárai röviden

Kedveltség Értéktár Ár
Év
Arany
Ezüst
Platina
Palládium
Adómentesség Ritkaföldfémek
Bécs 98 eurótól
     
Szingapúr 198 eurótól
 
Frankfurt (Vámmentes értéktár) 198 eurótól
Frankfurt 122 eurótól
     
Budapest 98 eurótól
     
Tallinn 98 eurótól
     
Toronto 198 eurótól
 
Zürich (Vámmentes értéktár) 198 eurótól
 
Zürich 122 eurótól
     
Dubai (Vámmentes értéktár) 198 eurótól
 
Dubai 122 eurótól
     
Kajmán-szigetek 198 eurótól
 
USA 198 eurótól
 

 


 

Partnereink

Partner-Image