Értéktár szolgáltatás a GVS-nél

A GVS Bullion Group-nak a legismertebb márkája a Goldvorsorge, amelynek székhelye Ausztriában található. Cégünk Németországban is jelen van a Silbervorsorge márkával. 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót kínáljuk minden befektető, kereskedő, vállalat és bank jövőjének biztosítása érdekében.

A sokéves tapasztalat alapján a válságvédelem olyan egyedülálló választékát kínáljuk, amelyhez hasonlót sehol máshol Európában nem lehet megtalálni. A GVS nemzetközi értéktár hálózatot épített ki Európa közepén, melynek köszönhetően már több mint 1000 szerződött ügyfél bízik a GVS által nyújtott biztonságban. A GVS a válsághelyzetekben is a biztonságra való egyedülálló szakosodásnak köszönhetően az egyik legnagyobb nemzetközi nagybiztonságú értéktár üzemeltetővé nőtte ki magát.

Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A GVS a világszerte elérhető nagy gyártók mindegyikével kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak, melynek segítségével a GVS globális rugalmasságot biztosít az ügyfeleinek.
Flexible Vollmachten-Icon
Rugalmas meghatalmazás
A tárolás feltételei egyénileg meghatározhatóak, átruházásuk örökösökre, egyedi módosításuk bármikor lehetséges. Szívesen adunk Önnek személyesen is tanácsot a lehetőségeiről.
Höchste Sicherheitsstufe-Icon
Legmagasabb biztonsági szint
A GVS a vállalat történetének kezdete óta a Wertheim osztrák biztonsági cég termékeit használja. Az értéktárba minden esetben csak az arra felhatalmazott személyek léphetnek be. Minden folyamatot többszemélyes ellenőrző rendszerben hajtanak végre.
Kreditfreies Unternehmen-Icon
Hitelmentes cégcsoport
A vállalatcsoport 100%-ban független a bankoktól, nem rendelkezik sem hitellel, sem kölcsönnel. A GVS-nél minden a fizikai aranyra és ezüstre épül.
Individuelle Beratung-Icon
Személyre szabott tanácsadás
Akár arany vagy ezüst vásárlásban vagy eladásban gondolkodik, Ön kellemes légkörben minden felmerülő kérdésére hozzáértő választ kaphat 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően.
Zahlreiche Referenzen-Icon
Referenciák
 
A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének fontos partnere. A GVS nem saját márkáira, hanem nemzetközileg elismert gyártókra és azok termékeire koncentrál.
Internationale Werttransporte-Icon
Nemzetközi értéktárgyszállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat is.
Rund um die Uhr Kaufen/Verkaufen-Icon
Vétel/eladás éjjel-nappal
Áraink percről percre frissülnek a nemesfémek világpiaci árfolyamváltozásának függvényében. Az árat mindig és minden esetben garantáltan a megrendelés időpontjában rögzítik.
Regelmäßige Lagerprüfungen-Icon
Rendszeres értéktár vizsgálat
Egy független könyvvizsgáló cég évente kétszer minden értéktárban ellenőrzi a fizikailag tárolt tételeket és megerősíti a tényleges leltárt az audit során.

 Christian Trinker Bild
SILBER kaufen, JETZT 0% Steuer zahlen, sicher, richtig, zollfrei lagern!

Kaufen sie Silber zu 0% Steuern in Ihr steuerfreies Zollfreilager! Silber lagern ist der beste Krisenschutz. Sichern Sie Ihr Erspartes für sich selbst und Ihre Familie. Lagerexperte Christian Trinker präsentiert in diesem Video die wichtigsten Vorteile gegen Inflation und Steuererhöhungen.

Schutz vor Inflation mit Gold & Silber

Gold kaufen zum Schutz vor Inflation: Darüber spricht Christian Trinker im Interview mit Thomas Bachheimer, Chefökonom der Goldvorsorge und Präsident des Gold Standard Instituts.

Christian Trinker Bild
Risikoreiche Schließfächer und meldefreie Alternativen

Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

>> további videók a GVS értéktárazással kapcsolatban


A GVS nagybiztonságú értékraktárai röviden

Értéktár Ár/Év Kiknek ajánlott Kedveltség Adómentesség
Bécs 98 eurótól Arany Nem
Szingapúr 198 eurótól Arany/ ezüst / platina / palládium Igen
Frankfurt 198 eurótól Arany/ ezüst / platina / palládium / ritkaföldfémek Igen
Budapest 98 eurótól Arany Nem
Észtország 98 eurótól Arany / ezüstérmék Nem
Kanada 198 eurótól Arany / ezüst Igen
Kajmán-szigetek 198 eurótól Arany / ezüst Igen
USA 198 eurótól Arany / ezüst / platina Igen
Schweiz 598 eurótól Arany / ezüst Igen

 


 

Partnereink

Partner-Image