Értéktárazás a GVS-ben

A GVS Bullion Group a Goldvorsorge márkájával a legismertebb Ausztriában. Cégünk Németországban Silbervorsorge márkával van képviseltetve. 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót kínáljuk minden befektető, kereskedő, vállalat és bank jövőjének biztosítása érdekében.

A sokéves tapasztalat alapján a válságvédelem olyan egyedülálló választéka áll rendelkezésre, amelyhez hasonlót sehol máshol Európában nem találni. A GVS nemzetközi értéktár hálózatot épített ki Európa közepén. Már több mint 1000 szerződött ügyfél bízik a GVS által nyújtott biztonságban. A GVS a válsághelyzetek biztonságára való egyedülálló szakosodásának köszönhetően az egyik legnagyobb nemzetközi nagybiztonságú értéktár üzemeltető.

Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A nagy gyártók világszerte elérhetők. A GVS mindegyikkel kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak. A GVS biztosítja ezt. Az ügyfeleknek globális rugalmasságot igényelnek. A GVS segít ebben.
Flexible Vollmachten-Icon
Rugalmas meghatalmazás
Egyénileg meghatározható meghatalmazások, módosítás bármikor lehetségesek. Egyszerű átruházás az örökösökre. Szívesen adunk Önnek tanácsot a lehetőségekről.
Höchste Sicherheitsstufe-Icon
Legmagasabb biztonsági szint
A GVS a vállalat történetének kezdete óta a Wertheim osztrák cég biztonsági termékeit használja. A értéktárba csak az arra felhatalmazott személyek léphetnek be. Minden folyamatot többszemélyes ellenőrző rendszerben hajtanak végre.
Kreditfreies Unternehmen-Icon
Hitelmentes cégcsoport
A vállalatcsoport 100%-ban független a bankoktól. Nincs hitel, kölcsön vagy garancia. A GVS-nél minden a fizikai aranyra és ezüstre épül.
Individuelle Beratung-Icon
Személyre szabott tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.
Zahlreiche Referenzen-Icon
Referenciák
 
A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének fontos partnere. A GVS nem saját márkáira, hanem nemzetközileg elismert gyártókra és termékeikre koncentrál.
Internationale Werttransporte-Icon
Nemzetközi értéktárgyszállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.
Rund um die Uhr Kaufen/Verkaufen-Icon
Vétel/eladás éjjel-nappal
Áraink percről percre az aktuális nyersanyagárakhoz kapcsolódnak. Az árat garantáltan a megrendelés időpontjában rögzítik. Éjszaka és hétvégén is.
Regelmäßige Lagerprüfungen-Icon
Rendszeres értéktár vizsgálat
Egy adószakértő évente kétszer egy időben ellenőrzi a fizikailag tárolt tételeket, és megerősíti a tényleges leltárt.

 Teil IV - Schutz vor Inflation durch echte Sicherheit mit Gold & Silber - Interview mit GVS-Chefökonom

Lagerexperte Christian Trinker spricht im Interview mit Chefökonom der Goldvorsorge/GVS Bullion Group & Präsidenten des Gold Standard Instituts Thomas Bachheimer über das Thema Inflation.

Christian Trinker Bild
Teil III - Schließfächer und meldefreie Alternativen

Lagerexperte Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

Christian Trinker Bild
Teil II - Wie richte ich mein GVS-Hochsicherheitslager ein?

Lagerexperte Christian Trinker spricht über die Besonderheiten der Hochsicherheitslagerung der GVS. Auch erklärt er, wie man sich sein eigenes Hochsicherheitslager einrichten kann.

>> további videók a GVS értéktárazással kapcsolatban


A GVS nagybiztonságú értékraktárai röviden

Értéktár Ár/Év Kiknek ajánlott Kedveltség Adómentesség
Bécs 98 eurótól Arany Nem
Szingapúr 198 eurótól Arany/ ezüst / platina / palládium Igen
Frankfurt 198 eurótól Arany/ ezüst / platina / palládium / ritkaföldfémek Igen
Budapest 98 eurótól Arany Nem
Észtország 98 eurótól Arany / ezüstérmék Nem
Kanada 198 eurótól Arany / ezüst Igen
Kajmán-szigetek 198 eurótól Arany / ezüst Igen
USA 198 eurótól Arany / ezüst / platina Igen
Schweiz 598 eurótól Arany / ezüst Igen

 


 

Partnereink

Partner-Image