Átvétel készpénzes fizetéssel vagy átutalással:

Az átvétel bármikor lehetséges irodáinkban. A készpénzes fizetésnek nincsen felső korlátja. Amennyiben előre átutalja az összeget, a kívánt irodában átveheti a termékeket. Maradékmennyiségek és egyedi darabok esetén kérjük lépjen kapcsolatba az adott irodával az átvétel időpontjának egyeztetése érdekében. További részleteket az irodák menüpontban talál. (Nyitvatartási idő, parkolási lehetőségek stb.)

Kiszállítás:

A szállítás biztosított értékcsomagként történik, ezért vásárlóként Önt nem terheli a lehetséges veszteség vagy lopás kockázata. Értesítést kap e-mailben, amint a csomagot átadtuk a szállítmányozó cégnek és a nyomkövetési számmal követheti a csomag útját. Egyéni szállítási megoldásokhoz, mint például tárolásra való átvétel vagy nagy mennyiségek kiszállítása, saját logisztikai részleggel rendelkezünk. Küldje el nekünk kérését ehhez a szolgáltatáshoz.

Ausztria + Németország:

Szállítási költségek biztosítással és nyomkövetési számmal

9,90€         3.000 euro rendelési értékig
15,90€     10.000 euro rendelési értékig
19,90€     25.000 euro rendelési értékig
29,90€     25.000 euro rendelési értéktől

Svájc:

Svájcban vámkezelési költségek és adók is felmerülhetnek. Ezek a költségek azonban nem vonatkoznak a goldvorsorge.ch oldalon keresztül leadott megrendelésekre. A vámkezelési költségek és adók összegéről kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben érdeklődjön.

Európai Gazdasági Térség (EGT) többi része:

Szállítási költségek biztosítással és nyomkövetési számmal

19,90€       3.000 Euro rendelési értékig
29,90€     25.000 Euro rendelési értékig
39,90€     25.000 Euro rendelési értéktől

Nem Európai Gazdasági Térség (EGT):

Szállítási költségek kérésre. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon. Részletekre van szükségünk az értékről, a súlyról és a pontos szállítási címről, hogy logisztikai részlegünk pontos kalkulációt készíthessen.


Vásárlási folyamat részletei:

1. Rendelés

Megrendelés a nap bármely szakában lehetséges. Nyitvatartási időnk alatt bármely irodánkban szívesen adunk tájékoztatást telefonon, e-mailben vagy személyesen. Ezen felül közvetlenül az irodáinkba is ellátogathat, hogy azonnal megvásárolhassa a kívánt termékeket raktárkészletről.

2. Megerősítés

Az árfixálás garantált a rendelés időpontjában. A rendelés beérkezését követően azonnal visszaigazolást küldünk e-mailben.

3. Átutalás, hitel/bankkártyás fizetés, eps-azonnali átutalás vagy készpénzes fizetés

Banki adatainkat (IBAN és BIC) e-mailben kapja meg. Készpénzes fizetés és átvétel bármely irodánkban nyitvatartási idő alatt lehetséges. Hitel/bankkártyás fizetés és eps-azonnali átutalás szintén lehetséges. Az ügyfeleinknek kiküldött visszaigazolás létrehozásával és elküldésével a GVS részéről a rendelés megerősítettnek tekinthető.

4. Szállítás

A fizetés beérkezése után azonnal megkezdjük a biztosított értékcsomag szállítását. Az árut ellenőrizzük és videorögzítés alatt csomagoljuk. Értesítést kap, amint a csomagot átadtuk a szállítmányozó cégnek, valamint a csomag nyomkövetési számát is elküldjük.

5. A rendelés átvétele

Kérjük, a csomag átvételekor azonnal ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét. A csomag biztosított, Önt nem terheli a lehetséges veszteség vagy lopás kockázata.