Személyes átvétel/készpénzfizetés:

Bármikor lehetséges bármelyik fiókunkban, a fiók nyitvatartási idejében. További részleteket az egyes irodáink weboldalain talál (nyitvatartási idő, parkolási lehetőségek, stb.).

Csomagszállítás:

A csomagküldés biztosított értékcsomag formájában történik. Így Önt, mint vásárlót a csomag elvesztését, illetve ellopását illetőleg semmiféle kockázat nem terheli.
Általában minden termék elegendő mennyiségben van raktárinkon, így a szállításra a fizetés beérkezése után azonnal sor kerül. Ahogy a küldeményt átadtuk a szállítást végző cégnek, emailben kapja meg a csomagkövetési számot. A csomagkövetési szám segítségével ellenőrizheti a küldeménye állapotát.

Magyarország:

Szállítási díjak biztosítással és csomagkövetési számmal

3000 € alatti megrendelésnél: 19,90 €
25.000 € alatti megrendelésnél: 29,90 €
50.000 € alatti megrendelésnél: 19,90 €
50.000 € feletti rendelés esetében átvállaljuk a szállítás illetve biztosítás költségeit.

A GVS cégcsoport KÜLFÖLDI irodáitól megrendelt nemesfémek szállítási díjai:

Ausztriai címre: Szállítási költség biztosítással és csomagkövetési számmal

9,90 €, 3.000 € értékű rendelésig
15,90 €, 10.000 € értékű rendelésig
19,90 €, 25.000 € értékű rendelésig
25.000 € feletti rendelés esetében átvállaljuk a szállítás illetve biztosítás költségeit.

Más EU országba és Svájcba (Szállítási költség biztosítással):

19,90 €, 3.000 € értékű rendelésig
29,90 €, 25.000 € értékű rendelésig
19,90 €, 50.000 € értékű rendelésig
50.000 € feletti rendelés esetében átvállaljuk a szállítás illetve biztosítás költségeit.

Szállítás minden egyéb európai ország + Afrika területére:

Egyedi ajánlat alapján


A vásárlás lebonyolításának részletei:

1. Megrendelés

A megrendelés hét minden napján a nap 24 órájában lehetséges a webshopon keresztül. Nyitvatartási időnk alatt szívesen állunk rendelkezésre személyesen irodánkban, emailben vagy telefonon.

2. Visszaigazolás

Munkanapokon, nyitvatartási időnkben leadott rendelés esetén még aznap visszaigazolást kap a megbízásról. Ettől eltérő idejű rendelés esetén a visszaigazolást a következő munkanap kezdetén kapja meg. Az árak fixálása a rendelés beérkeztével történik.

3. Átutalás vagy készpénzes fizetés

Banki adatainkat e-mailben kapja meg (IBAN és BIC). Készpénzes fizetésre és személyes átvételre bármelyik fiókunkban lehetősége van a nyitvatartási idő alatt. Amikor a GVS felveszi a rendelést és elküldi a visszaigazolást az ügyfélnek, a megrendelés fixnek és visszaigazoltnak tekinthető. Személyes átvétel és készpénzes fizetés a nyitvatartási idő alatt bármikor lehetséges. 50.000 euró feletti érték személyes átvétele esetén kérjük előzetesen egyeztessen időpontot.

4. Csomagküldés

A fizetés beérkezése után az árut azonnal, biztosított csomagként szállítjuk ki. A csomagolás két személy kölcsönös felügyelete alatt történik, amelyet videóra rögzítünk. Ön azonnal kap egy üzenetet, amint a küldeményét feladták. A csomagfeladás megtörténtéről emailben értesítjük Önt.

5. A rendelés átvétele

Kérjük, a küldemény átvételekor azonnal ellenőrizze a csomagolás épségét. A küldemény biztosítva van, ezért Önt nem terheli sem az csomagvesztés sem a lopás kockázata.