Referenciák

 

GVS-Logo

A Goldvorsorge a legismertebb nemesfém kereskedelmi márka Ausztriában. A Silbervorsorge (Németország) és a SOOS Gmbh nemesfémekkel foglalkozó hálózatot hozott létre. Ez a hálózat a GVS Bullion Group nevet viseli. A GVS Bullion Group sokoldalú és személyre szabott szolgáltatásainak köszönhetően sikeres az európai piacokon.

www.gvs-bullion.com

 

Bachheimer-Logo

A független hírforrás és a megfelelő alapok nyugvó véleményalkotás alapfeltétel, különösen napjainkban. A GVS hírügynöksége a Bachheimer.com biztosítja, hogy ez a szolgáltatás minden polgár számára elérhető legyen. Az 500,000 megtekintés havonta megerősíti a csatorna létjogosultságát. Az oldal német nyelven érhető el.

www.bachheimer.com

 

Gold Standard Institute-Logo

A Goldstandard Institut a GVS-sel azon dolgozik, hogy az aranyat a monetáris rendszer alapjává tegye. A modern valuták és más papír alapú fizetőeszközök megakadályozzák a polgárokat abban, hogy megőrizzék vásárlóerejüket. Az infláció korunk preferált gazdaságpolitikája. A GVS és a Gold Standard Institute védelmet építenek ellene.

www.goldstandardinstitute.net

 

The Perth Mint-Logo

A világ egyik legnagyobb arany- és ezüst pénzverdéje az ausztrál Perth Mint. A Goldvorsorge (GVS) hivatalos partnerként forgalmazza a Perth Mint innovatív termékeit, amelyek világszerte ismertek és népszerűek a befektetők körében. A GVS-sel való együttműködés elengedhetetlen a kontinenseken átívelő értékesítéshez.

www.perthmint.com

 

Royal Mint-Logo

Az 1100 éves brit pénzverde a világ legrégebbi pénzverdéje. A Britannia érme a legmagasabb színvonalú befektetési termék. A nagy klasszikus, motívuma több, mint 2000 évvel ezelőtt jelent meg először egy érmén. A GVS azon dolgozik, hogy a Britannia ismertségét növelje világszerte.

www.royalmint.com

 

Rand Refinery-Logo

A Krugerrand a világ legismertebb befektetési érméje és népszerűvé tette az aranyérméket a magánbefektetők körében. A Rand Refinery több mint 100 éve színesíti a nemesfémipart a fenntartható értékteremtés és a stratégiai partnerségek révén.

www.randrefinery.com

 

Royal Canadian Mint-Logo

A Royal Canadian Mint a világ legértékállóbb befektetési aranyérméit gyártja. Az arany és ezüst Maple Leaf a legmagasabb szintű biztonságot és tisztaságot képviseli, amelyet első kézből biztosítunk ügyfeleinknek.

www.mint.ca

 

Argor-Logo

Az Argor Heraeus 1951 óta kulcsszerepet tölt be a nemesfémek világában. A GVS hozzásegítette a finomítót abban, hogy az Argor aranyból, ezüstből, platinából és palládiumból készült prémium befektetési termékei a legmagasabb szintű elismerést érjék el az európai befektetők körében.

www.argor.com

 

Heraeus-Logo

A világszerte tevékenykedő technológiai vállalat a nemesfémek újrahasznosításával és befektetési termékek kereskedelmével szerzett magának nevet a nemesfémiparban. A GVS régóta jó kapcsolatban van a Heraeusszal, ami az azonos nevű nemesfémrudak sikeres forgalmazásának alapja is.

www.heraeus.com

 

Münze Österreich-Logo

A Münze Österreich AG világszerte ismert a nemesfémek első osztályú feldolgozásától az érmék gyártásig. A Bécsi Filharmonikusok arany és ezüstérme többször is a világ legkelendőbb érméje volt és a GVS ügyfelei körében is népszerű.

www.muenzeoesterreich.at

 

Valcambi-Logo

A Valcambi 1961 óta foglalkozik nemesfémek legmagasabb szintű finomításával. A GVS az innovatív termékek gyártása miatt figyelt fel a svájci cégre. A Valcambi törhető táblák a befektetők számára még rugalmasabb címletezést tesznek lehetővé és ezáltal ma már a termékkínálatunk elengedhetetlen kiegészítői.

www.valcambi.com

 

New Zealand Mint-Logo

A New Zealand Mint az aranyból és ezüstből készült népszerű gyűjtői érmék gyártásával szerzett nagy elismertséget. Hivatalos partnerként a GVS segít az ügyfeleknek megismertetni ezeket a termékeket, mint a vagyonuk védelmének eszközét.

www.nzmint.com

 

Münzenverband-Logo

A Berufsverband deutscher Müzfachhandels E.V. Európa legjelentősebb érmeszövetsége. A GVS több mint 10 éve tagja a szövetségnek.

www.muenzenverband.de

 

Wertheim-Logo

A Wertheim 1852 óta specializálódott a nagybiztonságú széfek gyártására. Ez a sokéves tapasztalat lehetővé teszi a legmagasabb minőségű biztonságos rendszerek gyártását. A GVS a vállalat történetének kezdete óta a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó Wertheim széfeket használ és támogatja a Wertheimet a műszaki fejlesztésben.

www.wertheim.at

 

Heimerle und Meule-Logo

A Heimerle + Meule évek óta támogatja a GVS-t a nemesfémek újrahasznosításában. Ez a jó együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy tovább növeljük a közép-európai törtarany felvásárlást.

www.heimerle-meule.com

 

Loomis-Logo

A LOOMIS professzionális készpénz- és értékszállítóként piacvezető Ausztriában és világszerte. A GVS-szel együtt a LOOMIS számos nemzetközi kereskedelmi központot lát el befektetési nemesfémekkel. A GVS már több mint 10 évvel ezelőtt is együttműködött elődjével, a Via Mat Management AG-val.

www.loomis-international.com

 

Malca-amit-Logo

A Malca-Amit a GVS és értéktárügyfelei számára globális szakértői csapatot biztosít, beleértve a logisztika, a biztonság, a vámkezelés területét.

www.malca-amit.com

 

UPS-Logo

A UPS a világ legnagyobb csomagküldő vállalatává válása a modern szállítás és a nemzetközi kereskedelem történetét tükrözi. A UPS naponta több mint 100 GVS-csomagot kézbesít a magánháztartásokba.A UPS a világ legnagyobb csomagküldő vállalatává válása a modern szállítás és a nemzetközi kereskedelem történetét tükrözi. A UPS naponta több mint 100 GVS-csomagot kézbesít magánemberekhez.

www.ups.com

 

Gewinn-Logo

Az osztrák GEWINN gazdasági magazin "Glänzend investieren" című könyvében a GVS-t a "Hochsicherheitslager" (magyarul "nagy biztonságú értéktár") című fejezetben ajánlják. A „Lagerung und Versicherung“ (magyarul "értéktár és biztosítás") fejezetben a GVS-t a nagy biztonságú értéktár szakértőjeként említik és mint a nemesfémek professzionális eladására és vásárlására specializálódott céget tüntetik fel.

www.gewinn.com

 

WKO-Logo

A vállalat 2003-as alapítása óta az Osztrák Szövetségi Gazdasági Kamara szakmai információkkal és tanácsadással támogatja növekedésünket és biztonságunkat.

www.wko.at

 

Karriere-Logo

Az álláshirdetések minél szélesebb körű elérése elengedhetetlen vállalati tevékenységeink bővítéséhez és fenntartásához. A GVS-nek sikerül aktívan megszólítania a releváns célcsoportokat a Karriere.at osztrák állásportálon keresztül.

www.karriere.at

 

Arche Noah-Logo

A GVS az Örmény Köztársaság Központi Bankjával és a Geiger Edelmetalle AG-val közösen forgalmazza azokat gyönyörű aranyérméket, amelyek motívumai erősen kötődnek az európai történelemhez.

www.arche-noah.am

 

Brinks-Logo

A Brinks erős piaci pozíciót szerzett a világelső biztonsági megoldások és a készpénzszállítási szolgáltatások révén. A Brink's jelentősen hozzájárul a nagybiztonságú értéktárak nemzetközi hálózatának stabilitásához.

us.brinks.com

 

OndiSolutions Webdesign IT

Informatikai partnerünkkel együtt folyamatosan optimalizáljuk és fejlesztjük belső rendszereinket, weboldalainkat és online webáruházainkat.

www.ondis.at