Rólunk

A GVS Bullion Group működése 2003-ban indult, és a cégcsoport azóta nemzetközi szervezetté fejlődött az arany, az ezüst és a stratégiai nyersanyagok területén. Ma a GVS Bullion Group vállalatai az összes jelentős nemesfém feldolgozóval együttműködnek és ügyfelek ezreinek garantálnak valódi biztonságot a pénzügyi rendszer kiszámíthatatlanságával szemben.

Néhány éven belül a Goldvorsorge lett a legnépszerűbb arany és ezüstkereskedő cég Ausztriában. A GVS Bullion Group kifinomult logisztikai megoldásainak és a nemesfémek nagy biztonságú tárolására vonatkozó ügyfélközpontú ajánlatainak köszönhetően, az üzleti és fogyasztói körben is európai szintű piaci jelenlétet tudott elérni.

Az elmúlt években a befektetési tanácsadás, a teljeskörű kiszolgálás, a tárolás, az eredetiségvizsgálat, a szállítás és a befektetések iránti növekvő kereslet az üzleti tevékenységek nemzetközi kiterjesztését tette szükségessé. Erre az igényre válaszul alakult meg a Silbervorsorge márka Németországban, amit rövidesen további irodák követték, többek között Magyarországon, Szingapúrban, Észtországban, Spanyolországban, Romániában és Szerbiában.

A GVS Bullion Group hosszú évek óta Európa egyik vezető nemesfém beszállítója, és tovább terjeszkedik, így hamarosan a horvátországi Zágrábban, a München melletti Unterschleißheimben és további városokban lévő fiókokban is ellátja majd a vásárlókat a keresett nemesfém termékekkel. Mivel az ügyfélközelség fontos számunkra, minden helyszínen garantáljuk a legjobb szolgáltatást és a legjobb termékeket. Személyes ügyintézést és értéktárolást kínálunk három különböző kontinensen, szakmai tanácsadást és logisztikai megoldásokat nemzetközi szinten.Miért válassza a GVS Bullion Groupot?

Beratung-Icon
Személyes tanácsadás

Arany vagy ezüst, vásárlás vagy eladás, kellemes légkörben minden felmerülő kérdésére hozzáértő választ kaphat, hála 20 éves tapasztalatunknak.
Diskreter Eingang-Icon
Diszkrét bejárat

Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.
Aktuelle Preise-Icon
Aktuális árak

Áraink percről percre az aktuális nemesfémárfolyamokhoz igazodnak. Minden esetben garantáljuk az árat a megrendelés időpontjában, ez vonatkozik az éjszakai és a hétvégi rendelésekre is.
Lagerung-Icon
Értéktározás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
Ankauf und Verkauf-Icon
Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.
Alle Währungen-icon
Mindenféle pénznem

Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen valutája van, nálunk nemesfémre válthatja.
Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A GVS minden világszerte elérhető nagy gyártóval kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak. Ezzel biztosít a GVS minden esetben globális rugalmasságot ügyfeleinek.
Größte Auswahl-Icon
Legnagyobb választék

A nemesfémek minden méretben raktáron vannak nálunk. Már több mint 200 000 ügyfél fektetett be nemesfémekbe a GVS segítségével, akár ajándékról, akár milliós befektetésekről van szó.
Weltweite Lieferung-Icon
Világszerte szállítás

Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat is.
Partner aller Prägestätten-Icon
Az összes pénzverde partnere

A GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének termékeit elérhetővé teszi az ügyfelei számára. Ez az "aranyhálózat" minden ügyfél számára alternatívát jelent a globalizált bankvilágban.
Seltene Erden-Icon
Ritka földfémek
Az egész világnak szüksége van rájuk, de kevesen fektetnek beléjük - ezek a ritkaföldfémek. A GVS importálja, tanúsítja és biztonságosan tárolja ezeket a nyersanyagokat az Ön számára. Infláció idején a korlátozott elérhetőségük felbecsülhetetlen értékkel bír.
Edelmetall-Prüfung-Icon
Nemesfém vizsgálat

A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.
Großhandel-Icon
Nagykereskedés

A GVS más nemesfém-kereskedőknek nagykereskedelmi partnerséget kínál modern, valós idejű kereskedési felülettel. Ezt bármelyik kontinensen működő kereskedők használhatják.
Newsletter-Icon
Hírlevél
A független hírek a megalapozott véleményalkotás alapfeltételei, különösen napjainkban. A GVS hírügynöksége- Bachheimer.com biztosítja, hogy ez a szolgáltatás minden polgár számára elérhető legyen. Az 500,000 megtekintés havonta megerősíti az erre felmerülő igényt.


Közösségi média


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer, a Goldvorsorge vezető közgazdásza

AUF1 Interview
GVS-Chefökonom im Interview mit AUF1

Thomas Bachheimer ist ein deklarierter Gegner des seiner Meinung nach unfairen, nur der Politik dienende FIAT-Money-Systems. Herr Bachheimer ist heute Chefökonom der Goldvorsorge und Europa-Präsident des Goldstandard Instituts und lebt seit vorigem Jahr in den Vereinigten Arabischen Emiraten. Thomas Eglinski (Wirtschaft AUF1) hat sich über die aktuellen Entwicklungen mit Thomas Bachheimer unterhalten.

GVS Hochsicherheitslagerung
SILBER kaufen, JETZT 0% Steuer zahlen, sicher, richtig, zollfrei lagern!

Kaufen sie Silber zu 0% Steuern in Ihr steuerfreies Zollfreilager! Silber lagern ist der beste Krisenschutz. Sichern Sie Ihr Erspartes für sich selbst und Ihre Familie. Lagerexperte Christian Trinker präsentiert in diesem Video die wichtigsten Vorteile gegen Inflation und Steuererhöhungen.

Smart Investor Interview Goldvorsorge Bachheimer
GVS-Chefökonom im Interview mit Smart Investor

Europapräsident des Gold Standard Institute und Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer spricht im Interview mit Smart Investor über die Themen Gold, Währungsreform und Inflation.


Partnereink

Standorte-Bild Bild