Rólunk

A 2003-ban indult GVS Bullion Group nemzetközi szövetséggé fejlődött az arany, az ezüst és a stratégiai nyersanyagok területén. Ma a GVS Bullion Group vállalatai az összes jelentős nemesfém-feldolgozóval együttműködnek, és ügyfelek ezreinek garantálnak valódi biztonságot a pénzügyi rendszer kiszámíthatatlanságával szemben.

Néhány éven belül a Goldvorsorge lett a legnépszerűbb arany- és ezüstkereskedő cég Ausztriában. A GVS Bullion Group kifinomult logisztikai megoldásainak és a nemesfémek nagy biztonságú tárolására vonatkozó ügyfélközpontú ajánlatának köszönhetően az üzleti és fogyasztói körben is európai szintű piaci jelenlétet tudott elérni.

Az elmúlt években a befektetési tanácsadás, a teljeskörű kiszolgálás, a tárolás, az eredetiségvizsgálat, a szállítás és a befektetések iránti növekvő kereslet az üzleti tevékenységek nemzetközi orientációját tette szükségessé. Erre az igényre válaszul alakult meg a Silbervorsorge márka Németországban és rövidesen további irodák követték, többek között a magyarországi, a szingapúri, az észtországi, a spanyolországi, a romániai és a szerbiai.

A GVS Bullion Group hosszú évek óta Európa egyik vezető nemesfém beszállítója, és tovább terjeszkedik, így hamarosan a horvátországi Zágrábban, a München melletti Unterschleißheimben és további városokban lévő fiókjaiban is ellátja majd a vásárlókat a keresett nemesfém termékekkel. Mivel az ügyfélközelség fontos számunkra, minden helyszínen garantáljuk a legjobb szolgáltatást és a legjobb termékeket. Személyes ügyintézést és értéktározást kínálunk három különböző kontinensen, szakmai tanácsadást és logisztikai megoldásokat a nemzetközi szinten.Miért válassza a GVS Bullion Groupot?

Beratung-Icon
Személyes tanácsadás

Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.
Diskreter Eingang-Icon
Diszkrét bejárat

Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.
Aktuelle Preise-Icon
Aktuális árak

Áraink percről percre az aktuális nemesfémárfolyamokhoz igazodnak. Garantáljuk az árat a megrendelés időpontjában. Ugyanez érvényes éjszaka és hétvégén is.
Lagerung-Icon
Értéktározás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
Ankauf und Verkauf-Icon
Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.
Alle Währungen-icon
Mindenféle pénznem

Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja.
Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A nagy gyártók világszerte elérhetők. A GVS mindegyikkel kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak. A GVS biztosítja ezt. Az ügyfeleknek globális rugalmasságot igényelnek. A GVS segít ebben.
Größte Auswahl-Icon
Legnagyobb választék

A nemesfémek minden méretben raktáron vannak nálunk. Már több mint 200 000 ügyfél a GVS segítségével fektet be nemesfémekbe. Akár ajándékról, akár milliós befektetésekről van szó.
Weltweite Lieferung-Icon
Világszerte szállítás

Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.
Partner aller Prägestätten-Icon
Az összes pénzverde partnere

A GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének termékeit elérhetővé teszi az ügyfelei számára. Ez az "aranyhálózat" minden ügyfél számára elérhetővé tesszük, alternatívát jelent a globalizált bankvilágban.
Seltene Erden-Icon
Ritka földfémek
Az egész világnak szüksége van rájuk, de kevesen fektetnek beléjük - ezek a ritkaföldfémek. A GVS importálja, tanúsítja és biztonságosan tárolja ezeket a nyersanyagokat az Ön számára. Infláció idején a korlátozott elérhetőségük felbecsülhetetlen értékkel bír.
Edelmetall-Prüfung-Icon
Nemesfém vizsgálat

A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.
Großhandel-Icon
Nagykereskedés

A GVS más nemesfém-kereskedőknek nagykereskedelmi partnerséget kínál modern, valós idejű kereskedési felülettel. Ezt bármelyik kontinensen működő kereskedők használhatják.
Newsletter-Icon
Hírlevél
A független hírek a megalapozott véleményalkotás alapfeltételei, különösen napjainkban és a mai korban. A GVS hírügynökség Bachheimer.com biztosítja, hogy ez a szolgáltatás minden polgár számára elérhető legyen. 500,000 megtekintés havonta megerősíti az igényt.GVS vezető munkatársai

Munkatársak Magyarországon

 

Helmut SOOS

GVS Bullion Group / GVS Austria e.U. / SOOS GmbH / International Storage Management vezérigazgatója

Thomas BACHHEIMER

GVS Vezető közgazdász

Mag. Benjamin GROSS

GVS Nagykereskedelem, Kereskedelem, Projektek, GVS Spanyolország, Supply-Chain Management vezetője

 

BERÉNYI Ferenc

GVS Hungary Kft. Irodavezető

KOVÁCS Kristóf

Ügyféltanácsadó-értékesítő

 

Nemzetközi pozíciók

 

Christian TRINKER

Storage Management Center Europe Igazgató

Ümit YALCIN

GVS Logisztika Vezető

Viktoria KLIEN

Pénzügyi & Controlling Vezető


Karrierlehetőségek

Logos   Logos

Team

A GVS Bullion Group egy sikeres csapatból alakult ki, és tovább növekszik. Jelenleg Európa egyik legnagyobb nemesfémkereskedője vagyunk, és örömmel vennénk, ha Ön is csatlakozna az ambiciózus csapatunkhoz.
Nemesfém-szakértővé képezzük Önt, hogy velünk együtt elsajátíthassa a világ változásait.
Ugrás az aktuális álláshirdetésekhez

Pályázatát az alábbi email címre várjuk:

GVS Austria e.U.
Mag. Vincent Holzer
jobs@gvs-bullion.com

 


Közösségi média


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer, a Goldvorsorge vezető közgazdásza

Thomas Bachheimer und Peter Denk
Peter Denk zu Gast bei Bachheimer

Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer und Peter Denk mit einem Wirtschaftsbeitrag vom 14.9.2022.

Thomas Bachheimer und Gert R. Polli
Ex-Geheimdienstchef Gert R. Polli zu Gast bei Bachheimer

Thomas Bachheimer im Gespräch mit Österreichs Ex-Geheimdienstchef Dr. Gert R. Polli.

AUF1-Interview
GVS-Chefökonom im Interview mit "Wirtschaft AUF1"

Wie sicher sind Gold und Silber in Krisenzeiten und was sind jeweils die Vor- und Nachteile? Dieser und weiteren Fragen rund um die Edelmetalle geht Bernhard Riegler in der neuen Sendung „Wirtschaft AUF1“ nach. Im Interview mit dem Goldexperten Thomas Bachheimer wird klar, dass es einiges zu berücksichtigen gilt und es starke Unterschiede zwischen Gold und Silber gibt.


Partnereink

Standorte-Bild Bild