Rólunk

A GVS Bullion Group működése 2003-ban indult, és a cégcsoport azóta nemzetközi szervezetté fejlődött az arany, az ezüst és a stratégiai nyersanyagok területén. Ma a GVS Bullion Group vállalatai az összes jelentős nemesfém feldolgozóval együttműködnek és ügyfelek ezreinek garantálnak valódi biztonságot a pénzügyi rendszer kiszámíthatatlanságával szemben.

Néhány éven belül a Goldvorsorge lett a legnépszerűbb arany és ezüstkereskedő cég Ausztriában. A GVS Bullion Group kifinomult logisztikai megoldásainak és a nemesfémek nagy biztonságú tárolására vonatkozó ügyfélközpontú ajánlatainak köszönhetően, az üzleti és fogyasztói körben is európai szintű piaci jelenlétet tudott elérni.

Az elmúlt években a befektetési tanácsadás, a teljeskörű kiszolgálás, a tárolás, az eredetiségvizsgálat, a szállítás és a befektetések iránti növekvő kereslet az üzleti tevékenységek nemzetközi kiterjesztését tette szükségessé. Erre az igényre válaszul alakult meg a Silbervorsorge márka Németországban, amit rövidesen további irodák követték, többek között Magyarországon, Szingapúrban, Észtországban, Spanyolországban, Romániában és Szerbiában.

A GVS Bullion Group hosszú évek óta Európa egyik vezető nemesfém beszállítója, és tovább terjeszkedik, így hamarosan a horvátországi Zágrábban, a München melletti Unterschleißheimben és további városokban lévő fiókokban is ellátja majd a vásárlókat a keresett nemesfém termékekkel. Mivel az ügyfélközelség fontos számunkra, minden helyszínen garantáljuk a legjobb szolgáltatást és a legjobb termékeket. Személyes ügyintézést és értéktárolást kínálunk három különböző kontinensen, szakmai tanácsadást és logisztikai megoldásokat nemzetközi szinten.Miért válassza a GVS Bullion Groupot?

Beratung-Icon
Személyes tanácsadás

Arany vagy ezüst, vásárlás vagy eladás, kellemes légkörben minden felmerülő kérdésére hozzáértő választ kaphat, hála 20 éves tapasztalatunknak.
Diskreter Eingang-Icon
Diszkrét bejárat

Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.
Aktuelle Preise-Icon
Aktuális árak

Áraink percről percre az aktuális nemesfémárfolyamokhoz igazodnak. Minden esetben garantáljuk az árat a megrendelés időpontjában, ez vonatkozik az éjszakai és a hétvégi rendelésekre is.
Lagerung-Icon
Értéktározás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
Ankauf und Verkauf-Icon
Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.
Alle Währungen-icon
Mindenféle pénznem

Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja.
Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A GVS minden világszerte elérhető nagy gyártóval kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak. Ezzel biztosít a GVS minden esetben globális rugalmasságot ügyfeleinek.
Größte Auswahl-Icon
Legnagyobb választék

A nemesfémek minden méretben raktáron vannak nálunk. Már több mint 200 000 ügyfél fektetett be nemesfémekbe a GVS segítségével, akár ajándékról, akár milliós befektetésekről van szó.
Weltweite Lieferung-Icon
Világszerte szállítás

Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat is.
Partner aller Prägestätten-Icon
Az összes pénzverde partnere

A GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének termékeit elérhetővé teszi az ügyfelei számára. Ez az "aranyhálózat" minden ügyfél számára alternatívát jelent a globalizált bankvilágban.
Seltene Erden-Icon
Ritka földfémek
Az egész világnak szüksége van rájuk, de kevesen fektetnek beléjük - ezek a ritkaföldfémek. A GVS importálja, tanúsítja és biztonságosan tárolja ezeket a nyersanyagokat az Ön számára. Infláció idején a korlátozott elérhetőségük felbecsülhetetlen értékkel bír.
Edelmetall-Prüfung-Icon
Nemesfém vizsgálat

A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.
Großhandel-Icon
Nagykereskedés

A GVS más nemesfém-kereskedőknek nagykereskedelmi partnerséget kínál modern, valós idejű kereskedési felülettel. Ezt bármelyik kontinensen működő kereskedők használhatják.
Newsletter-Icon
Hírlevél
A független hírek a megalapozott véleményalkotás alapfeltételei, különösen napjainkban. A GVS hírügynöksége- Bachheimer.com biztosítja, hogy ez a szolgáltatás minden polgár számára elérhető legyen. Az 500,000 megtekintés havonta megerősíti az erre felmerülő igényt.GVS vezető munkatársai

Munkatársak Magyarországon

 

Helmut SOOS

GVS Bullion Group / GVS Austria e.U. / SOOS GmbH / International Storage Management vezérigazgatója

Thomas BACHHEIMER

GVS Vezető közgazdász

Mag. Benjamin GROSS

GVS Nagykereskedelem, Kereskedelem, Projektek, GVS Spanyolország, Supply-Chain Management vezetője

 

BERÉNYI Ferenc

GVS Hungary Kft. Irodavezető

KOVÁCS Kristóf

Ügyféltanácsadó-értékesítő

 

Nemzetközi pozíciók

 

Christian TRINKER

Storage Management Center Europe Igazgató

Viktoria KLIEN

Pénzügyi & Controlling Vezető


Karrierlehetőségek

Logos   Logos

Team

A GVS Bullion Group egy sikeres csapatból alakult ki, és tovább növekszik. Jelenleg Európa egyik legnagyobb nemesfémkereskedője vagyunk, és örömmel vennénk, ha Ön is csatlakozna az ambiciózus csapatunkhoz.
Nemesfém-szakértővé képezzük Önt, hogy velünk együtt elsajátíthassa a világ változásait.
Ugrás az aktuális álláshirdetésekhez

Pályázatát az alábbi email címre várjuk:

GVS Austria e.U.
Mag. Vincent Holzer
jobs@gvs-bullion.com

 


Közösségi média


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer, a Goldvorsorge vezető közgazdásza

GVS bei der GEWINN Messe
GEWINN Messe 2022: Hochsicherheitslagerung in Zeiten von Krise und Inflation

GVS-Lagerexperte Christian Trinker bei der GEWINN-Messe 2022 mit einer Präsentation zur Hochsicherheitslagerung von Edelmetallen in Zeiten der Finanzkrise.

GVS bei der GEWINN Messe
GEWINN Messe 2022: Gold als Inflations- und Krisenschutz

GVS-Chefökonom Thomas Bachheimer bei der GEWINN-Messe 2022 mit einer Präsentation zu den Themen Inflation, Geldmengenwachstum, die daraus resultierende Finanzkrise, und wie man sich jetzt darauf vorbereiten sollte.

RTV-Interview
GVS-Chefökonom im Interview mit RTV

Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer ergründet im RTV-Interview, warum die Rezession die geringere unserer Sorgen ist, warum die Energiekrise keine Energie-, sondern eine Politkrise ist und warum wir kurz vor einer neuen Finanz- und Verschuldungskrise stehen.


Partnereink

Standorte-Bild Bild