Rólunk

A GVS Group 2003-ban alakult, és azóta a nemzetközi nemesfém piac egyik meghatározó szereplőjévé vált az arany, az ezüst és a stratégiai nyersanyagok területén. Vállalataink szoros együttműködést tartanak fent a vezető nemesfém feldolgozókkal, és kiemelt figyelmet fordítanak az ügyfelek valódi biztonságának garantálására a pénzügyi rendszer kiszámíthatatlanságaival szemben.

Goldvorsorge: Ausztria legnépszerűbb arany és ezüst kereskedője

A Goldvorsorge néhány év alatt Ausztria legkedveltebb arany és ezüstkereskedő vállalatává vált. Innovatív logisztikai megoldásainknak és ügyfélközpontú ajánlatainknak köszönhetően európai szintű piaci jelenléttel rendelkezünk mind az üzleti, mind a fogyasztói szektorban.

Silbervorsorge: A nemzetközi terjeszkedés új mérföldköve

A növekvő kereslet a befektetési tanácsadás, a teljeskörű kiszolgálás, a tárolás, az eredetiségvizsgálat, a szállítás és a befektetések iránt nemzetközi terjeszkedést kívánt. Ennek eredményeként megalapítottuk a Silbervorsorge márkát Németországban, amelyet hamarosan további irodák követtek, többek között Magyarországon, Szingapúrban, Észtországban, Romániában és Szerbiában.

További terjeszkedés és ügyfélorientált szolgáltatások

A GVS Group évek óta Európa egyik vezető nemesfém beszállítója, és folyamatosan törekszik terjeszkedésre. Az ügyfeleink közelében szeretnénk lenni, ezért segítséget nyújtunk többek között Zágrábban (Horvátország), Unterschleißheimben (München) és más városokban is, ahol nemesfém termékeket kereső vásárlók számára állunk rendelkezésre. Személyes ügyintézést, értéktárolást, szakmai tanácsadást és logisztikai megoldásokat kínálunk nemzetközi szinten, három különböző kontinensen.Miért válassza a GVS Groupot?

Beratung-Icon
Személyes tanácsadás

Vásárlás vagy eladás, arany, ezüst.... Kellemes légkörben minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Profitáljon Ön is a 20 év tapasztalából.
Diskreter Eingang-Icon
Diszkrét bejárat

Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezethet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé. Kiváló szakembereink szívesen segítenek vásárlási vagy eladási igényei esetén. Az üzleti folyamatok során maximális diszkréciót és egy kellemes légkört biztosítunk Önöknek.
Aktuelle Preise-Icon
Aktuális árak

Áraink percről percre az aktuális nemesfémárfolyamokhoz igazodnak. Minden esetben garantáljuk az árat a megrendelés időpontjában, ez vonatkozik az éjszakai és a hétvégi rendelésekre is.
Lagerung-Icon
Értéktározás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
Ankauf und Verkauf-Icon
Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül vállaljuk rudak, érmék, ékszerek és törtarany vásárlását minden gyártótól. Minden hitelesség-ellenőrzés és felvásárlási kalkuláció ingyenesen és kötelezettség nélkül történik. A GVS gondoskodik arról, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják.
Alle Währungen-icon
Mindenféle pénznem

Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen valutája van, nálunk nemesfémre válthatja.
Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A GVS minden világszerte elérhető nagy gyártóval kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak. Ezzel biztosít a GVS minden esetben globális rugalmasságot ügyfeleinek.
Größte Auswahl-Icon
Legnagyobb választék

A nemesfémek minden méretben raktáron vannak nálunk. Már több mint 200 000 ügyfél fektetett be nemesfémekbe a GVS segítségével, akár ajándékról, akár milliós befektetésekről van szó.
Weltweite Lieferung-Icon
Világszerte szállítás

Saját logisztikai központunk garantálja, hogy gyorsan és széleskörűen eljuttassuk rendeléseit a világ bármely pontjára. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat is, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk Önnek.
Partner aller Prägestätten-Icon
Az összes pénzverde partnere

A GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének termékeit elérhetővé teszi az ügyfelei számára. Ez az "aranyhálózat" minden ügyfél számára alternatívát jelent a globalizált bankvilágban.
Seltene Erden-Icon
Ritka földfémek
Az egész világnak szüksége van rájuk, de kevesen fektetnek beléjük - ezek a ritkaföldfémek. A GVS importálja, tanúsítja és biztonságosan tárolja ezeket a nyersanyagokat az Ön számára. Infláció idején a korlátozott elérhetőségük felbecsülhetetlen értékkel bír.
Edelmetall-Prüfung-Icon
Nemesfém eredetiségvizsgálat

A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van és ismeri az összes hamisítási módszert. Saját fejlesztésű berendezéseket használunk az eredetiségvizsgálathoz, hogy biztosítsuk a vásárlóinknak a valódi és minőségi nemesfémeket.
Großhandel-Icon
Nagykereskedés

A GVS más nemesfém-kereskedőknek nagykereskedelmi partnerséget kínál modern, valós idejű kereskedési felülettel. Ezt bármelyik kontinensen működő kereskedők használhatják.
Newsletter-Icon
Hírlevél
A független hírek a megalapozott véleményalkotás alapfeltételei, különösen napjainkban. A GVS hírügynöksége- Bachheimer.com biztosítja, hogy ez a szolgáltatás minden polgár számára elérhető legyen. Az 500,000 megtekintés havonta megerősíti az erre felmerülő igényt.


Közösségi média


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer, a Goldvorsorge vezető közgazdásza

wov2023
Neue Alltime-Highs: aktuelle Entwicklung Gold & Silber

Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer mit einem Vortrag zum Thema "Neue Alltime-Highs bei Gold & Silber", der in der Sala Terrena Im Ferdinandihof in Wien stattfand.

Freiheit. Auswandern. Abmelden.

Wir zeigen Ihnen einige interessante Beispiele von glücklichen Lagerkunden, die ausgewandert sind. Mit der internationalen Hochsicherheitslagerung von Goldvorsorge im Hintergrund haben sie sich das Ticket für die ganze weite Welt gesichert. Kaufen Sie Gold und Silber als Schutzschild gegen unerwartete Krisen oder Bürokratie. Die Goldvorsorge-Hochsicherheitslagerung ermöglicht Ihnen die weltweit größte Flexibilität bei gleichzeitig höchster Sicherheit.

TB PDF
US-Dollar verliert an Glanz – Weltfinanzsystem vor dem Umbruch?

Noch hat der US-Dollar seine Position als Weltleitwährung nicht eingebüßt, doch er verliert langsam an Boden. Gerade die BRICS- Staaten versuchen, sich aus den Zwängen des aktuellen Weltfinanzsystems zu befreien. Ob ihnen das gelingen kann und welche Rolle dabei Gold und Kryptowährungen spielen können, darüber sprachen die Deutschen Wirtschaftsnachrichten mit Goldvorsorge-Chefökonom Thomas Bachheimer.


Partnereink

Standorte-Bild Bild