Nagybiztonságú értéktár Tallinnban

A tallinni értéktárunk lehetővé teszi, hogy nemesfémeket birtokoljon a legmagasabb biztonsági szintű páncélteremben, az elektronikus kereskedés kényelmével kombinálva. Amikor ezüstérméket vásárol, a tételeket azonnal az Ön nevére tárolják egy őrzött, privát páncélteremben, amelyet a tradicionális osztrák Wertheim cég készített. Bővítse állományát online néhány kattintással vagy egy gyors telefonhívással. Adja el, adja át vagy kérje vissza nemesfémjeit a GVS bármelyik fiókjában és raktárában világszerte.A nemesfémeket egy külön cég őrzi, amely biztosítja a teljes értéket és félévente leltárellenőrzést végez.

 

 
Szívesen létesítünk Önnek egy új értéktárat. Egyszerűen kattintson a "Most létrehozom az értéktáramat" gombra, és adja meg adatait. A GVS munkatársa telefonon és/vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot. Ön megkapja a kitöltött tárolási szerződést a értéktár azonosítóval együtt. Ezt kérjük aláírni és visszaküldeni.

 

 
Alább találja meg az ártáblázatot, a legutóbbi készlet ellenőrzésről szóló jelentést, valamint a nagybiztonságú értéktár általános szerződési feltételeit Tallinban


 

Christian Trinker Bild
Teil III - Schließfächer und meldefreie Alternativen

Lagerexperte Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

Christian Trinker Bild
Teil II - Wie richte ich mein GVS-Hochsicherheitslager ein?

Lagerexperte Christian Trinker spricht über die Besonderheiten der Hochsicherheitslagerung der GVS. Auch erklärt er, wie man sich sein eigenes Hochsicherheitslager einrichten kann.

Christian Trinker Bild
Teil I - Hochsicherheitslagerung in Corona-Zeiten

Seit 2003 bietet die GVS Bullion Group das Höchstmaß an Sicherheit und Diskretion bei der Zukunftsvorsorge aller Anleger, Händler, Unternehmen und Banken. Dieses Video ist der erste Teil einer Serie rund um das Thema Hochsicherheitslagerung bei der GVS.