Nagybiztonságú értéktár Tallinnban

A tallinni értéktárunk lehetővé teszi, hogy nemesfémeket birtokoljon a legmagasabb biztonsági szintű páncélteremben, az elektronikus kereskedés kényelmével kombinálva. Amikor ezüstérméket vásárol, a tételeket azonnal az Ön nevére tárolják egy őrzött, privát páncélteremben, amelyet a tradicionális osztrák Wertheim cég készített. Bővítse állományát online néhány kattintással vagy egy gyors telefonhívással. Adja el, adja át vagy kérje vissza nemesfémjeit a GVS bármelyik fiókjában és raktárában világszerte.A nemesfémeket egy külön cég őrzi, amely biztosítja a teljes értéket és félévente leltárellenőrzést végez.

 

 
Szívesen létesítünk Önnek egy új értéktárat. Egyszerűen kattintson a "Most létrehozom az értéktáramat" gombra, és adja meg adatait. A GVS munkatársa telefonon és/vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot. Ön megkapja a kitöltött tárolási szerződést a értéktár azonosítóval együtt. Ezt kérjük aláírni és visszaküldeni.

 

 
Alább találja meg az ártáblázatot, a legutóbbi készlet ellenőrzésről szóló jelentést, valamint a nagybiztonságú értéktár általános szerződési feltételeit Tallinban


 

Teil IV - Schutz vor Inflation durch echte Sicherheit mit Gold & Silber - Interview mit GVS-Chefökonom

Lagerexperte Christian Trinker spricht im Interview mit Chefökonom der Goldvorsorge/GVS Bullion Group & Präsidenten des Gold Standard Instituts Thomas Bachheimer über das Thema Inflation.

Christian Trinker Bild
Teil III - Schließfächer und meldefreie Alternativen

Lagerexperte Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

Christian Trinker Bild
Teil II - Wie richte ich mein GVS-Hochsicherheitslager ein?

Lagerexperte Christian Trinker spricht über die Besonderheiten der Hochsicherheitslagerung der GVS. Auch erklärt er, wie man sich sein eigenes Hochsicherheitslager einrichten kann.