Vámmentes értéktár Zürichben

A nagybiztonságú értéktár Zürichben lehetővé teszi, hogy a nemesfémeket a legmagasabb biztonsági szintű páncélteremben birtokolhassa az elektronikus kereskedés kényelmével kombinálva. Amikor befektetési ezüstöt vásárol, a tételeket azonnal az Ön nevére tárolják el egy őrzött, privát páncélteremben, amelyet az osztrák Wertheim cég gyártott. Bővítse készletét néhány kattintással online vagy egy gyors telefonhívással. Adjon el, ruházzon át vagy vásároljon nemesfémeket világszerte a GVS bármelyik fiókjában vagy értéktárában. A nemesfémeket egy professzionális cég őrzi, amely félévente leltárellenőrzést is végez.

 

 
Szívesen létesítünk Önnek egy új értéktárat. Egyszerűen kattintson a "Most létrehozom az értéktáramat" gombra, és adja meg adatait. A GVS munkatársa telefonon és/vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot. Ön megkapja a kitöltött tárolási szerződést a értéktár azonosítóval együtt. Ezt kérjük aláírni és visszaküldeni.

 

 
Alább találja meg az ártáblázatot, a legutóbbi készlet ellenőrzésről szóló jelentést, valamint a nagybiztonságú értéktár általános szerződési feltételeit Zürichben.


 

Christian Trinker Bild
Teil III - Schließfächer und meldefreie Alternativen

Lagerexperte Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

Christian Trinker Bild
Teil II - Wie richte ich mein GVS-Hochsicherheitslager ein?

Lagerexperte Christian Trinker spricht über die Besonderheiten der Hochsicherheitslagerung der GVS. Auch erklärt er, wie man sich sein eigenes Hochsicherheitslager einrichten kann.

Christian Trinker Bild
Teil I - Hochsicherheitslagerung in Corona-Zeiten

Seit 2003 bietet die GVS Bullion Group das Höchstmaß an Sicherheit und Diskretion bei der Zukunftsvorsorge aller Anleger, Händler, Unternehmen und Banken. Dieses Video ist der erste Teil einer Serie rund um das Thema Hochsicherheitslagerung bei der GVS.