Nagybiztonságú értéktár Bécsben

A nagybiztonságú értéktár Bécsben lehetővé teszi, hogy a nemesfémeket a legmagasabb biztonsági szintű páncélteremben birtokolhassa az elektronikus kereskedés kényelmével kombinálva. Amikor befektetési ezüstöt vásárol, a tételeket azonnal az Ön nevére tárolják el egy őrzött, privát páncélteremben, amelyet az osztrák Wertheim cég gyártott. Bővítse készletét néhány kattintással online vagy egy gyors telefonhívással. Adjon el, ruházzon át vagy vásároljon nemesfémeket világszerte a GVS bármelyik fiókjában vagy értéktárában. A nemesfémeket egy professzionális cég őrzi, amely félévente leltárellenőrzést is végez.

 

 
Szívesen létesítünk Önnek egy új értéktárat. Egyszerűen kattintson a "Most létrehozom az értéktáramat" gombra, és adja meg adatait. A GVS munkatársa telefonon és/vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot. Ön megkapja a kitöltött tárolási szerződést a értéktár azonosítóval együtt. Ezt kérjük aláírni és visszaküldeni.

 

 
Alább találja meg az ártáblázatot, a legutóbbi készlet ellenőrzésről szóló jelentést, valamint a nagybiztonságú értéktár általános szerződési feltételeit a Bécsben.


 

Teil IV - Schutz vor Inflation durch echte Sicherheit mit Gold & Silber - Interview mit GVS-Chefökonom

Lagerexperte Christian Trinker spricht im Interview mit Chefökonom der Goldvorsorge/GVS Bullion Group & Präsidenten des Gold Standard Instituts Thomas Bachheimer über das Thema Inflation.

Christian Trinker Bild
Teil III - Schließfächer und meldefreie Alternativen

Lagerexperte Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

Christian Trinker Bild
Teil II - Wie richte ich mein GVS-Hochsicherheitslager ein?

Lagerexperte Christian Trinker spricht über die Besonderheiten der Hochsicherheitslagerung der GVS. Auch erklärt er, wie man sich sein eigenes Hochsicherheitslager einrichten kann.