Tárolás FAQ

Persze! Nagyon jó, ha már rendelkezik nemesfémekkel. VALÓDI biztonságot teremtett a jövője számára. Ha szeretné nálunk tárolni termékeit akkor jöjjön be egy irodánkba, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Maga a betárolás ingyenesen történik. A terméktől függően azonban szállítási, biztosítási, vámköltségek vagy hasonló költségek merülhetnek fel. Minden hozzánk hozott tárgy eredetiségét szintén ingyenesen ellenőrizzük. Ezért nálunk mindig 100%-os biztonságban vannak értékei.

A webáruházban minden egyes tárolási helyhez egy PDF formátumú árlista áll rendelkezésre. A tárolási díj legfontosabb része a biztosítási költség. Az egyes tárolási helyszíneket a weboldalunkon találja meg.

A tárolási díjon és az esetleges szállítási díjon kívül más költség nem merül fel. A biztosítás is fedezve van a tárolási díjak kifizetésével.

Adatait nem jelenítjük meg semmilyen nyilvántartásban.

Semmilyet. Amennyiben az ezüstöt vámmentes raktárban tárolja, akkor nem kell ÁFA-t fizetni. A jövedelemadót is megspórolja. Egyszerűen csak tartsa meg egy évig vagy tovább, és a bevétel 100%-a Önt illeti meg.

Igen, minden ügyfél személyes jelszót állíthat be. Ezt a jelszót csak Ön, mint az ügyfelünk ismeri. A jelszó ellenőrzése a webshopba való bejelentkezéskor történik, és minden üzenet automatikusan 256 bites SSL titkosítással kerül eltárolásra.

Egyszerűen regisztráljon online webshopunkban, állítsa be a jelszót és online létrehozhatja saját jelszavát, amelyet Ön határoz meg, vagy külön kérésére mindent beállíthatunk mi is.

Először is, a hozzáférést egy olyan jelszóval biztosítjuk, amelyet csak Ön ismer.
Másodszor, a letétbe helyezett fényképes igazolványával és aláírásával.
Harmadszor, az Ön által letétbe helyezett banki adatokkal.
Negyedszer, az adatátvitel titkosításával.
Ötödször, egy e-mailes megerősítést kell végrehajtani.
Hatodszor, a letétbe helyezett személyes telefonszámán keresztül érhető el.
Hetedszer, nem tárolunk semmilyen befizetési adatot az interneten.

Az Ön által tárolt termékek listáját biztonsági okokból nem tároljuk online. Így Ön mindig 100%-os védelemben részesül. Mindent lebonyolíthat online, mi pedig ellenőrizzük az adatok pontosságát. Mivel az Ön értékeinek listájához nem lehet online hozzáférni, így egyetlen hacker sem láthatja vagy férhet hozzá adataihoz. Nem kell aggódnia a csalók, WLAN-hackerek, adathalász trükkök vagy hasonlók miatt.

Vásárlás esetén számlát, eladás esetén adásvételi szerződést kap. Ezenkívül visszaigazolást küldünk Önnek a tárolt mennyiségről. Kérésre egy teljes áttekintést is küldünk Önnek.

Látogasson el webshopunkba. A jobb felső sarokban találja a bejelentkezést. Itt bejelentkezhet a jelszavával. Ezután menjen a kapcsolat mezőbe és küldje el nekünk a változtatási kérelmét. Minden adat automatikusan titkosítva lesz. Vagy látogasson el hozzánk személyesen valamelyik irodánkba.

Igen, tudassa velünk, ha valakit "csak halál esetén" vagy "halál esetén is" szeretne meghatalmazni.

A tárolt tárgyak 100%-ban szerepelnek a tárolási szerződésben. Ennek a részletes felsorolásnak köszönhetően 100%-os a biztosítás a jelenlegi piaci értékén. A fizetendő tárolási díjak már tartalmazzák a biztosítási költségeket is.

Az Ön termékei mindig pontosan fel vannak tüntetve a tárolási szerződésen. Ezt az áttekintést bármikor kérheti munkatársainktól. Értéktára aktuális listáját ingyenesen elküldjük Önnek e-mailben vagy postán - csak hívja fel irodánkat, küldjön üzenetet az ügyfélszámáról vagy e-mailt a office@goldvorsorge.at címre, és mi azonnal gondoskodunk mindenről.

Egyszerűen tegye kosárba a termékeit webshopunkban, ami összeadja az árakat és megkapja a jelenlegi értéket, vagy küldjön nekünk egy e-mailt és szívesen kiszámoljuk Önnek.

1. Munkatársaink a készleteket naponta ellenőrzik.
2. A szokásos éves külső ellenőrzéssel szemben a GVS nagybiztonságú raktárait évente kétszer még egy független könyvvizsgáló is átfogó leltárellenőrzésnek veti alá. Ez biztosítja, hogy a tárolt nemesfémek fizikailag mindig teljes egészében jelen legyenek.
3. Ezenkívül minden raktárat egyidejűleg ellenőriznek, hogy az összes tárolt tétel egyidejűleg rendelkezésre álljon.
4. Azt is biztosítják, hogy más módon ne legyenek elzálogosítva.
5. A megfelelő ellenőrzési jegyzőkönyvek az adott raktározási hely webshopjában találhatók. Az ellenőr szívesen készít az Ön raktárára vonatkozó egyedi jelentést is.
6. Az áruk átvételekor minden esetben automatikusan ellenőrzik az összes tétel eredetiségét.

Azokon a helyeken, amelyeket vámmentesnek jelöltek ki, áfamentesen vásárolhat és tárolhat. Sok ügyfelünknek több raktára is van, például egy bécsi aranyraktár és egy szingapúri ezüstraktár.

Elvileg igen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot kérésével kapcsolatban.

Igen! Ha bármilyen különleges szempontot figyelembe kell venni, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rendszeresen készülnek videóanyagok különböző témákban, például a nagybiztonságú tárolásról és az aktuális piaci eseményekről szóló információkról.
Hochsicherheitslagerung der Goldvorsorge
So richte ich mein Hochsicherheitslager bei der Goldvorsorge ein!
Risikoreiche Schließfächer und meldefreie Alternativen
Thomas Bachheimer közgazdászunk és a Gold Standard Institute elnöke az arany és ezüst, a gazdaság, a valuta, a politika és a társadalom témakörében számol be a www.bachheimer.com oldalon. Iratkozzon fel a Bachheimer hírlevélre, és maradjon naprakész a független és cenzúrázatlan aktuális fejleményekről és eseményekről.

Bármikor kapcsolatba léphet velünk fiókjainkban, telefonon vagy online. Egyszerűen csak jelentkezzen be webshopunkba az e-mail címével és személyes jelszavával. A jelszóval védett területről titkosított üzeneteket küldhet nekünk.

A GVS nemzetközi céghálózat. Ha egy telephely elérhetetlenné válik, számos más telephelyen is elérhetők a munkatársaink. Arra koncentráljon, hogy a lehető leggyorsabban kijusson a radioaktív zónából. Ezután minden esetben elérhet minket.

Erről is gondoskodtunk. Ezenkívül különböző nemzetközi helyszíneken vagyunk jelen, ezért mindig elérhetőek vagyunk. Ön is nyugodtan nézhet szembe egy áramszünettel, mert minden a legnagyobb biztonságban van. Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el személyesen valamelyik fiókunkba.

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt, vagy hívjon minket a +43 1 33 050 33-as telefonszámon. Szívesen válaszolunk minden kérdésére részletesen, és minden tárolási témában szívesen adunk tanácsot.