Arany & ezüst vásárlása Belgrádban

Bevásárlóközpont B2
Balkanska 2
Belgrád 11000
SZERBIA

Tel.+381 60 015 8179
office@gvs-srbija.rs


Nyitvatartási idő

Hétfő

8:30 - 17:30

Kedd

8:30 - 17:30

Szerda

10:00 - 19:00

Csütörtök

08:30 - 16:30

Péntek

10:00 - 15:00

Szombat

09:00 - 15:00


Megközelítés
Repülőtér irányából:
E75-esen Belgrád kihajtó, az Antifašističke borbe-n keresztül (mindig az A3-as táblát követve), majd a Bulevar Mihajla Pupina-n a Balkanska irányába.
Novi Sag irányából:
A1-es autópályán Belgrád irányába, majd az E75-ösön Belgrád kihajtó, tovább az Antifašističke borbe-n, majd a Bulevar Mihajla Pupina-n a Balkanska irányába.
Bis irányából:
Az A4=E80-ason Belgrád irányába, majd E75-ösön Obrenovac kihajtó, tovább Trg Nikole Pašića és Balkanska utcákon.

Busszal - buszmegálló Zeleni Venac, kb. 6 percnyire a Trg Terazije keresztül - Hotel Moskva, 2 percnyire.

Parkolás
Megfelelő számban állnak rendelkezésre szabad parkolóhelyek az épület előtt és a nyilvános parkolóházban “Zeleni Venac” (Str. Kraljice Natalije Nr.13)
A mélygarázsban parkolóhelyeket az időponttal rendelkező ügyfelek számára, kérés esetén biztosítunk: ezek a B2 Irodaház privát mélygarázsában elérhetőek (behajtás: Str. Kraljice Natalije Nr 11.)

Miért érdemes a GVS Serbia mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

 

Arany és ezüst vásárlása a GVS Serbia-nál Belgrádban

A GVS Serbia Belgrádban az Ön kompetens és jólképzett partnere nemesfémbefektetés ügyben. Arany- és ezüstérmét szeretne vásárolni és ezáltal a portfolióját tovább fejleszteni? Meg akarja magát védeni a nemesfémek révén az inflációtól? Akkor Ön pont a GVS Serbia-nál megfelelő helyen van: a belgrádi irodánkban a nemesfém termékek széles választékával várjuk, minden a kereskedelemben általánosan előforduló arany- és ezüstérme, továbbá tömbök beszerezhetőek. Ezenkívül előnyös árakon megvásárolhatja a GVS Serbia-ná a befektetési célra egyre közkedveltebb nemesfémeket, a platinát és palládiumot.

Hozzáértő tanácsadás belgrádi irodánkban

Kérdései merültek fel a befektetési célra használt, arany, ezüst, platina és palládium tömbökkel és érmékkel kapcsolatban illetve az arany valódiságának tesztelése kapcsán? Számunkra fontos, hogy Belgrádban átfogó szolgáltatást nyújtsunk a tanácsadás által is a nemesfémbefektetés témában. Mi segítünk Önnek abban, hogy pont az Ön számára megfelelő arany és ezüst befektetést találja meg és ezáltal a jövőről való gondoskodás kapcsán a legjobb pénzügyi döntést hozza meg.

Nagy választék nemesfémekből Belgrádban

Aranytömbök vagy aranyérmék, ezüsttömbök vagy ezüstérmék, platina vagy palládium, irodánkban megvásárolhatóak világszerte jólismert pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálják nálunk a befektetési célra közkedvelt klasszikusokat, mint például Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia arany- és ezüstérme formájában. 1 uncia, 100 g vagy éppen 1 kg szeretne beszerezni, nálunk a kereskedelemben szokásosan előforduló súlyúak beszerezhetőek. A termékválasztékot kiegészítik a nagyértékű arany- és ezüst kiegészítők, modern tesztelőkészülékek, melyek a hamisított arany gyors felismerését lehetővé teszik, és a ritkaföldfémek, úgy mint germánium és gallium, melyeket szintén Belgrádban tárolunk.

Top ár-értékarány 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak köszönhetően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz (valós idejű, 24 órás). Arany Krugerrand-ot, Maple Leaf-et, Britannia-t vásárolnának vagy éppen a Heraeus, Argor Heraeus, az ausztrál Perth Mint vagy Münze Österreich tömbjei mellett döntenének, garantáljuk Önöknek a rendszeresen, percre pontosan aktualizált árat. Áraink a mindenkori nemesfémárfolyam áraihoz igazodik, ezáltal tudunk Önöknek egy állandóan frissített és tisztességes árat kínálni. Mindegy, hogy rendelésüket személyesen a belgrádi irodánkban vagy a weboldalon keresztül adják le.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül

Tegyen pontot a felületes teszteredményekre az ékszerei és nemesfémei valódiságának megállapítása kapcsán. A GVS Serbia-nál garantáltan valódi nemesfémekhez juthat a pénzverdékhez fűződő sokéves, direkt kapcsolataink folytán. Hagyatkozzon a GVS mérőkészülékére. A GVS tesztkészülékével néhány másodpercen belül le tudja ellenőrizni aranyának és ezüstjének valódiságát. Ez érvényes a további nemesfémekre is.

Arany és ezüst felvásárlása Belgrádban

A nemesfémek nemcsak befektetési céllal beszerezhetőek a GVS Serbia-nál Belgrádban, hanem el is adhatja arany- és ezüstérméit nekünk. Ez mind online webshopon keresztül, mind a helyszínen a belgrádi irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben, azonnal is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A grazi irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális árfolyamnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést alkalmazzunk. Ebből kifolyólag Belgrádban az aranyérméket mindig fair és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Átlátható lebonyolítás mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során magától értetődő. Arany vétele Belgrádban gyors és egyszerű.

Belgrád aranyra és ezüstre fókuszál

Nemcsak a belgrádiak tekintenek az aranyra és ezüstre, mint fontos befektetési forma. Éljen Ön is a nemesfémek nyújtotta előnyökkel! Belgrádi csapatunk szívesen áll az Önök rendelkezésére és ad tanácsot arany és ezüst kapcsán, nemesfémek tárolása és további témák kapcsán.