Arany & ezüst vásárlása Münchenben

Goldvorsorge / GVS Bullion GmbH
Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Max-Planck-Straße 10 / 1. emelet
85716 Unterschleißheim, München mellett
NÉMETORSZÁG

Tel. +49 89 380 35 503
office@goldvorsorge.de

Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 17:30

Kedd

12:00 - 19:00

Szerda

9:00 - 17:30

Csütörtök

9:00 - 17:30

Péntek

9:00 - 17:30


Megközelítés
A9-es úton: Neufahrni csomópont az A92-es úton: Lohof/Unterschleißheim kijárat, 6 perc üzletünkig.
A99-en keresztül: Dreieck München-Feldmoching az A92-re: Lohof/Unterschleißheim kijárat, 9 perc az üzletünkig
B13-on keresztül: Landshuter Str., 2 perc az üzletünkig.

S1-es vonat: Unterschleißheim megálló, 11 perc gyalog.
Busz: 218-as busz Ballhausforum megállója, 1 perc gyalog.

Parkolás
Jelzett, ingyenes ügyfélparkolók a főbejárattól balra.
A mélygarázsban való parkolásért, kérjük telefonon érdeklődjön.
1,5 órát parkolhat ingyen a McDonald's vagy a Lidl parkolójában, ami üzletünkkel szemben található.
Ingyenes parkolás a Max-Planck-Straße és az Edisonstraße-ban.
Filiale München-Bild
Filiale München-Bild
Filiale München-Bild
Filiale München-Bild

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie

 


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

 

Vásároljon befektetési aranyat és ezüstöt Münchenben, és élvezze a nemesfémek hosszú távú befektetési előnyeit!

A müncheni Goldvorsorge (GVS) az általánosan forgalomban lévő aranyérmék, ezüstérmék, aranyrudak és ezüstrudak nagy választékát tartja raktáron. Szívesen látjuk Önt bármikor nyitvatartási időben. (Ha kívánja, egyéni időpontot is kérhet.) A GVS nagyértékű értéktár szolgáltatása is nagyon népszerű. (Függetlenül attól, hogy máshol vagy tőlünk vásárolta, mi mindent azonnal ellenőrizünk a hitelesség szempontjából, nemcsak a vásárláskor, hanem a tárolás során is.)

A Goldvorsorge, röviden GVS, a nemesfémek kereskedelmével kapcsolatos személyes tanácsadásra specializálódott. A München melletti Unterschleißheimben található fiók a Goldvorsorge vezető közgazdászának, Thomas Bachheimernek a videóiról is ismert. Számos videója megtalálható a GVS in the media oldalon.

Több mint 20 éves tapasztalatával a GVS Európa egyik legnagyobb nemesfémkereskedője, és büszke forgalmazója a világ vezető pénzverdéinek, mint például a Perth Mint, a Rand Refinery, a Münze Österreich, a Royal Mint, a Royal Canadian Mint, a Valcambi és a Heraeus. A Goldvorsorge a világ vezető pénzverdéinek termékeit forgalmazza. (Az ügyfelek élvezhetik a GVS nemzetközi jelenlétét.) A Goldvorsorge 11 országban 19 telephellyel képviselteti magát.

Bajorország az aranyra és az ezüstre fokuszál

Az Unterschleißheimi fiók München északi részén található, és az autópályáról könnyen megközelíthető. Akár Augsburg, Regensburg, Freising, Landshut, Ingolstadt, Rosenheim, Bad Tölz vagy Deggendorf felől érkezik, a fiók gyorsan elérhető, például Freisingból az A92-es autópályán keresztül mindössze 30 perc alatt. De akár Fürstenfeldbruck, Starnberg, Wolfratshausen, Erding és Dachau felől jövet az autópályáról, fióktelepünk kényelmesen elérhető. Közvetlenül a főbejárat előtt ingyenes ügyfélparkolók állnak rendelkezésre.

A legjobb szaktanácsok arany és ezüst vásárlásához Bajorországban

A Goldvorsorge müncheni fiókja Bajorország-szerte népszerű, mivel magas színvonalú, személyre szabott tanácsadást nyújt a nemesfémbefektetés minden aspektusával kapcsolatban. A folyamatos infláció miatt egyre fontosabbá válik a vagyon védelme. A nemesfémek biztonságos menedéknek számítanak, ezért egyre vonzóbbak a vagyonukat megvédeni kívánó ügyfelek számára. Látogasson el hozzánk Frankfurt am Mainban, hogy személyes konzultáción vehessen részt, hogy együtt kidolgozhassuk a legjobb befektetési stratégiát aranyban és ezüstben, hogy biztosítsa vagyonát a jövőre nézve.

Vásároljon és adjon el nemesfémeket kedvező áron felső Bajorországban.

Legyen szó közönséges aranyrudakról vagy aranyérmékről, ezüstrudakról vagy ezüstérmékről, platináról vagy palládiumról, frankfurti fiókunkban lehetősége van arra, hogy azonnal megvásárolja az összes világhírű pénzverde termékeit. Olyan népszerű befektetési klasszikusokat tartunk raktáron, mint a Krugerrand, a Maple Leaf, a Bécsi Filharmonikusok, a Kenguru (Nugget), a Britannia és az American Eagle különböző méretekben. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a ritkaföldfémek, ezeket az árucikkeket is megvásárolhatja és tárolhatja nálunk. Kínálatunkat pontos nemesfémvizsgáló berendezések egészítik ki, amelyekkel gyorsan felismerhetők a hamisítványok.

Arany és ezüst felvásárlása és nagy biztonságú tárolása Münchenben

A Goldvorsorge a régió, Oberbayern, Niederbayern, Schwaben és Oberpfalz területén az egyik legjobb arany- és ezüstvásárlási címe. Még a nagy mennyiségek is bármikor gyorsan feldolgozhatók. Az ügyfelek Mainztól Hanauig a Frankfurt am Main-i fiókba jönnek a magas biztonsági szintű tárolás miatt. A széfek egyre népszerűtlenebbek, ezért az ügyfelek még Franciaországból és Luxemburgból is a frankfurti fiókot használják nagy biztonságú tárolásra. A frankfurti Goldvorsorge-ban nemesfémeket vásárolhat, és eladhatja régi arany- és ezüstérméit és -rudakat. Erre mind online nemesfémvásárlási üzletünkben, mind pedig a helyszínen, a frankfurti fiókban van lehetőség. A GVS-nél fiókban történő eladás esetén a számla összegét azonnal készpénzben kaphatja meg.

Nemzetközi nagy biztonságú raktározás Münchenben

A németországi arany- és ezüsttárolás a nemzetközi GVS csoport része. A nemesfémek nagy biztonságú tárolására szolgáló létesítmények legnagyobb hálózatával világszerte szállítunk vállalatoknak és magánügyfeleknek. Az arany és ezüst mellett platina, palládium és ritkaföldfémek, például ródium és gallium tárolására is kínálunk raktárakat. Sok ügyfelünk külföldre szállítja és tárolja az érméket, hogy Németországban a lehető legnagyobb anonimitással élhessen. Régi ügyfeleink között nemcsak magánszemélyek, hanem vállalatok és bankok is vannak. A GVS csoport Ausztriában leginkább a Goldvorsorge márkanév alatt ismert. 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót kínáljuk a jövőbeni rendelkezésekhez. Több mint 10 000 raktározási ügyféllel és nemzetközi raktározási hálózattal a GVS az egyik legnagyobb magas biztonságú raktározási szolgáltató. Tárolja ezüstrúdjait és ezüstérméit adó- és vámmentes raktárunkban Frankfurt am Mainban, és élvezze a legmagasabb szintű biztonságot a nemesfémek bankfüggetlen tárolása révén.

Hamis arany felismerése a modern GVS nemesfémvizsgálattal

A GVS nemesfémvizsgáló költséghatékony megoldást jelent bármilyen tökéletesen hamisított nemesfém azonosítására. Az arany és ezüst eredetiségét másodpercek alatt megvizsgálhatja, és arany ékszereit, valamint régi arany (törött arany) és ezüsttárgyait a Goldvorsorge Frankfurtban vizsgálhatja és értékesítheti.

Vásároljon aranyat kedvező áron a 24/7 aktuális arany/ezüst árakkal.

Az árak az aktuális aranyárhoz vannak kötve, percre pontosan, a megrendelés időpontjában garantáltan, még éjszaka és hétvégén is. Mindig percre pontos árat kínálunk, így a legjobb ár-érték arányt nyújtjuk.

Átlátható online arany- és ezüstvásárlás

Mind online üzletünkben, mind pedig a müncheni fiókunkban történő közvetlen személyes vásárláskor nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható üzletkötésre. A vásárlások és az eladások mindig gyorsak és egyszerűek.

24 órás aktuális aranyár

Müncheni fiókban a nemesfémeket aktuális áron kínáljuk. Fontos számunkra, hogy tisztességes árakat kínáljunk Önnek. Frankfurt am Mainban ezért mindig tisztességes és aktuális áron vásárolhat.

Nemzetközi nemesfém szállítás

A GVS logisztikai szakértői megszervezik a nemesfémek nemzetközi szállítását, hogy Ön megbízhatóan megkapja megrendelését, akár nemzetközi szinten is. A frankfurti kirendeltség mellett Düsseldorfban és Münchenben, valamint az összes osztrák nagyváros, például Bécs, Salzburg, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz közelében is van kirendeltségünk.