Arany & ezüst vásárlása Villachban

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Ringmauergasse 14 / 2. emelet
9500 Villach, Karinthia
AUSZTRIA

Tel. +43 4242 / 48 033
office@goldvorsorge.at

Nyitvatartási idő

Kedd

8:30 - 19:00

Szerda

8:30 - 19:00

Csütörtök

8:30 - 19:00

Péntek

8:30 - 17:00

Szombat

10:00 - 15:00


Megközelítés
A10 felől Villach West lehajtó, 10 perc az irodáig.
A2, majd A10 Villach Ossiacher See lehajtó,10 perc az irodáig.
Autópálya csomópont Villachon keresztül, 10 perc az irodáig.

Pályaudvar Villach 900m távolságra (gyalog 10 perc).

Parkolás
Diszkrét parkolóhelyek az Interspar parkolójában az utca túloldalán.
Rövid parkolási megállási lehetőség közvetlenül az iroda előtt.

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Vásároljon és adjon el aranyat és ezüstöt a Villach-i Goldvorsorge-nál

A Goldvorsorge Villachban az Ön kompetens és magasan képzett partnere mindenben, ami a nemesfém befektetésekkel kapcsolatos. Aranyérméket vagy ezüstérméket szeretne vásárolni portfóliója bővítéséhez? Szeretne védekezni az infláció ellen a nemesfémek "biztonságos kikötője" segítségével? Akkor a Goldvorsorge a megfelelő hely az Ön számára: villachi fiókunkban széles termékválasztékot talál, beleértve az összes szokásos arany- és ezüstérmét és -rudat. A nyitvatartási idő alatt bármikor szívesen látjuk. Kérésre egyéni időpontot is egyeztethet. A nemesfémek nagy biztonságú GVS tárolására vonatkozó tanácsadásunk szintén nagyon népszerű. Függetlenül attól, hogy máshol vagy tőlünk vásárolta, mi mindent azonnal ellenőrizünk a hitelesség szempontjából, nemcsak a vásárláskor, hanem a tárolás során is.

A Goldvorsorge, röviden GVS, a nemesfémek kereskedelmével kapcsolatos személyes tanácsadásra szakosodott. A Villach-ban található fiók a Goldvorsorge vezető közgazdászának, Thomas Bachheimernek a videóiról is ismert. Számos videója megtalálható a GVS in the media oldalon.

Több, mint 20 éves tapasztalatával a GVS Európa egyik legnagyobb nemesfém-kereskedője, és a világ vezető pénzverdéinek, például a Perth Mint, a Rand Refinery, a Münze Österreich, a Royal Mint, a Royal Canadian Mint, a Valcambi és a Heraeus büszke forgalmazója. Raktárunkban a világ vezető pénzverdéinek termékei találhatók, ezért Ön mint vásárló profitálhat nemzetközi orientációnkból. A Goldvorsorge 11 országban található 19 telephelyével nemzetközileg is képviselteti magát.

Karintia az aranyra és az ezüstre fokuszál

A Villach melletti kirendeltség Karintia központi részén található, és az autópályán keresztül számos közlekedési csomópontból gyorsan elérhető. A Goldvorsorge Villach a környékbeli ügyfelek, például Klagenfurt, Spittal an der Drau, Feldkirchen, St. Veit an der Glan, Völkermarkt, Hermagor vagy Velden am Wörthersee számára is nagyon jól elérhető helyen van, mivel az autópályról gyorsan megközelíthető. Akár Kelet-Tirolban, a Lavant-völgyben, a Millstatti-tónál, akár Ljubljanában, Udinében vagy Triesztben él, Ön is élvezheti a villachi fiók előnyeit Ausztria, Olaszország és Szlovénia határháromszögében.

Vásároljon és adjon el nemesfémeket kedvező áron Villach-ban.

Legyen szó közönséges aranyrudakról vagy aranyérmékről, ezüstrudakról vagy ezüstérmékről, platináról vagy palládiumról, villach-i fiókunkban lehetősége van arra, hogy azonnal megvásárolja az összes világhírű pénzverde termékeit. Olyan népszerű befektetési klasszikusokat tartunk raktáron, mint a Krugerrand, a Maple Leaf, a Bécsi Filharmonikusok, a Kenguru (Nugget), a Britannia és az American Eagle különböző méretekben. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a ritkaföldfémek, ezeket az árucikkeket is megvásárolhatja és tárolhatja nálunk. Kínálatunkat pontos nemesfémvizsgáló berendezések egészítik ki, amelyekkel gyorsan felismerhetők a hamisítványok.

A legjobb szaktanácsok arany és ezüst vásárlásához

A Goldvorsorge villach-i fiókja nagyon népszerű Karintiában, mivel magas színvonalú, személyre szabott tanácsadást nyújt a nemesfémbefektetés minden aspektusával kapcsolatban. A folyamatos infláció miatt egyre fontosabbá válik a vagyon védelme. A nemesfémek biztonságos menedéknek számítanak, ezért egyre vonzóbbak a vagyonukat megvédeni kívánó ügyfelek számára. Látogasson el hozzánk Villach-ba, hogy személyes konzultáción vehessen részt, hogy együtt kidolgozhassuk a legjobb befektetési stratégiát aranyban és ezüstben, hogy biztosítsa vagyonát a jövőre nézve.

Vásároljon aranyat kedvező áron a 24/7 aktuális arany/ezüst árakkal

Az árak az aktuális aranyárhoz vannak kötve, percre pontosan, a megrendelés időpontjában garantáltan, még éjszaka és hétvégén is. Mindig percre pontos árat kínálunk, így a legjobb ár-érték arányt nyújtjuk.

Nemzetközi nagy biztonságú raktározás Villachban

Az ausztriai arany- és ezüsttárolás a nemzetközi GVS csoport része. A nemesfémek nagy biztonságú tárolására szolgáló létesítmények legnagyobb hálózatával világszerte ellátjuk a vállalatokat és a magánügyfeleket. Az arany és ezüst mellett platina, palládium és ritkaföldfémek, például ródium és gallium tárolására is kínálunk raktárakat. Sok ügyfelünk külföldre szállítja és tárolja az érméket, hogy a lehető legnagyobb anonimitással élhessen Ausztriában. Régi ügyfeleink között nemcsak magánszemélyek, hanem vállalatok és bankok is vannak. A GVS Group a Goldvorsorge márkanév alatt Ausztriában a legmagasabb szintű elismertséget élvezi. 2003 óta kínálunk maximális biztonságot és diszkréciót a jövőbeni rendelkezésekhez. Több, mint 10.000 raktározási ügyféllel és nemzetközi raktározási hálózattal a GVS az egyik legnagyobb nagy biztonságú raktározási szolgáltató. Tárolja ezüstrúdjait és ezüstérméit adómentes vámszabad raktárainkban, és élvezze a legmagasabb szintű biztonságot nemesfémjeinek bankfüggetlen tárolásának köszönhetően.

Arany és ezüst felvásárlása és nagy biztonságú tárolása Villachban

A Goldvorsorge az egyik legjobb cím az arany és ezüst vásárlásához Ausztria déli részén. Még a nagy mennyiségek is bármikor gyorsan feldolgozhatók. Az ügyfelek Lesachtaltól Lavamündig a villachi fiókba jönnek a magas biztonságú tárolásért. A széfek egyre népszerűtlenebbek, ezért az ügyfelek még Szlovéniából és Olaszországból is a villachi fiókot használják nagy biztonságú tárolásra. A villachi GVS-nél nemesfémeket vásárolhat, és eladhatja régi arany- és ezüstérméit és -rudakat. Erre online nemesfémvásárlási üzletünkben és a helyszínen, a villachi fiókban is van lehetőség. A Goldvorsorge fiókban történő eladás esetén a számla összegét azonnal készpénzben kaphatja meg.

Hamis arany felismerése a modern GVS nemesfémvizsgálattal

A GVS nemesfémvizsgáló költséghatékony megoldást jelent bármilyen tökéletesen hamisított nemesfém azonosítására. Az arany és ezüst eredetiségét másodpercek alatt megvizsgálhatja, és arany ékszereit, valamint régi arany (törtarany) és ezüsttárgyait a Goldvorsorge Villachban vizsgálhatja és értékesítheti.

Átlátható online arany- és ezüstvásárlás

Mind online üzletünkben, mind pedig a villachi fiókunkban történő közvetlen személyes vásárláskor nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható üzletkötésre. A vásárlások és az eladások mindig gyorsak és egyszerűek.

24 órás aktuális aranyár

A villach-i fiókban a nemesfémeket aktuális áron kínáljuk. Fontos számunkra, hogy tisztességes árakat kínáljunk Önnek. Villachban ezért mindig tisztességes és aktuális áron vásárolhat.

Nemzetközi nemesfém szállítás

A GVS logisztikai szakértői megszervezik a nemesfémek nemzetközi szállítását, hogy Ön megbízhatóan megkapja megrendelését, akár nemzetközi szinten is. A villachi fióktelepen kívül szinte valamennyi osztrák tartományi főváros, így Bécs, Salzburg, Graz, Linz, Innsbruck és Bregenz közvetlen közelében, valamint a németországi nagyvárosokban, Münchenben, Frankfurtban és Düsseldorfban is vannak kirendeltségeink.

A Goldvorsorge 11 országban található 19 telephelyével nemzetközi szinten is képviselteti magát.