Arany & ezüst vásárlása Wattensban

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Kirchplatz 13, 2. emelet
6112 Wattens, Tirol
AUSZTRIA

Tel. +43 5224 23 5 23
office@goldvorsorge.at

Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 18:00

Kedd

9:00 - 18:00

Szerda

9:00 - 18:00

Csütörtök

9:00 - 18:00

Péntek

9:00 - 17:00

Szombat

10:30 - 17:00


Megközelítés
A12-en keresztül Wattens kihajtó, 2. kihajtó körforgalomban, majd nyílegyenesen a mélygarázs bejáratáig Stadplatz-on - kb. 2 perc.

Vasúton Fritzens/Wattens állomásig, a pályaudvarról Wattens Zentrum irányába, 3. kihajtó a körforgalomban, városközpontig kb. 15 perc gyalog.

Parkolás
Megfelelő számban szabad parkolóhelyek a mélygarázsban. 

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Vásároljon vagy értékesítsen aranyat és ezüstöt Innsbruckban

Isten hozta a GVS-nél Wattens-ba. Széles választékot kínálunk értékesfémekből, beleértve az ezüstöt, aranyat, platint és palládiumot, hogy kielégíthessük az Ön egyedi befektetési igényeit. Kínálatunk számos befektetési klasszikust foglal magában, mint például a Krugerrand, Maple Leaf, Bécsi Filharmonikusok, Britannia és a Kenguru, mind aranyból, mind ezüstből. Ezek a pénzérmék Wattensben raktáron vannak és bármikor rendelkezésre állnak. A pénzérméken kívül arany- és ezüsttömböket is kínálunk. Tömbjeink különböző méretekben kaphatóak, 1 gramm-tól 1 kilogrammig, hogy rugalmasságot biztosíthassunk befektetéseiben. Minden termékünket hitelesített verőhelyekről szerezzük, mint például a Perth Mint, Rand Refinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi, Argor Heraeus és Heraeus. Ezzel garantáljuk a minőségi értékesfémek vásárlását.

A GVS emellett exkluzív ArtColor érméinket is kínálja Önnek. Ezek a gyűjtői érmék a legmagasabb minőséget képviselik, egyedülálló és lenyűgöző színes motívumaikkal tűnnek ki. Ezeket az érméket korlátozott mennyiségben gyártjuk, ami növeli különlegességüket és gyűjtői értéküket. Akár portfólióját szeretné diverzifikálni, akár gyűjteményt építeni, nagy választékunkkal állunk rendelkezésére befektetési és gyűjtői érméink, valamint tömbjeink tekintetében. Kezdje még ma az értékesfémekbe való befektetést, és biztosítsa pénzügyi jövőjét.

Kedvező áron ezüst vásárlása az aktuális arany- és ezüstárak alapján

Árainkat percről percre az aktuális nyersanyagárakhoz igazítjuk, hogy biztosíthassuk Önnek a mindig tisztességes és versenyképes árakat. Garantáljuk az Ön által megrendelés időpontjában érvényes árat, akár Wattensi fiókunkban, akár nemzetközi webáruházunkban történik a vásárlás.

GVS-magasbiztonságú tárolás az Ön értékesfémjei számára Wattensben

Az GVS és a SVS Németországban a világszerte működő GVS Csoport fontos elemei. Cégünk az értékesfémek biztonságos tárolásának területén vezető szerepet tölt be, és világszerte megbízható ellátást biztosít mind vállalatok, mind magánszemélyek számára. Aranyon és ezüstön kívül platina, palládium, valamint ritka földfémek, mint a ródium és gallium tárolási lehetőségeit is kínáljuk. Sok ügyfelünk előnyben részesíti a külföldi átutalásokat és tárolást, hogy megőrizzék anonimitásukat Ausztriában. A széfek egyre kevésbé népszerűek, ezért még Liechtensteinből vagy Olaszországból is használják ügyfeleink a wattensi fiókunkat a magasbiztonságú tárolásra. Ügyfélkörünk számos magánszemélyt, vállalatot és bankot foglal magában. A GVS Csoport, különösen Ausztriában, a GVS márkájával ismert, és 2003 óta a legmagasabb biztonsági szabványokat és diszkréciót képviseli a jövőre való felkészülés terén. Széles nemzetközi hálózatunkkal és több mint 10.000 ügyféllel világvezetők vagyunk a magasbiztonságú tárolóhelyek kínálatában. Használja ki hosszú távú tapasztalatainkat, és tárolja ezüsttömbjeit és -érméit biztonságosan frankfurti adómentes és vámmentes raktárunkban.

Hamisarany felismerése a modern nemesfémvizsgáló készülékkel

Látogasson el wattensi fiókunkba, és használja ki értékesfém vizsgálati szolgáltatásunkat. Nem csak arra van lehetőség, hogy értékesfémjeit tesztelteljük, hanem szívesen értékeljük és megvásároljuk az Ön ékszereit és régi aranyát is. A GVS Tiroli fiókjában biztos lehet abban, hogy mindig valódi értékesfémeket kap. A GVS Bullion-Tester segítségével otthonában is könnyedén ellenőrizheti értékesfémjeit. Csak néhány másodperc alatt megállapíthatja értékesfémjei hitelességét.

Nemzetközi értékesfém szállítás

Használja ki megbízható, világszerte elérhető értékesfém szállítási szolgáltatásunkat, és rendeljen kényelmesen otthonról. Biztosított értékcsomagunk kizárja mind a veszteség, mind a lopás kockázatát. Világszerte történő szállításunk gyors és biztonságos kézbesítést garantál értékesfémjei számára. Látogasson el nemzetközi webáruházunkba, és rendelje meg még ma értékesfémjeit.