Arany & ezüst vásárlása Frankfurtban

Goldvorsorge / GVS Bullion GmbH
Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Birkenwaldstraße 38 / 1. emelet
63179 Obertshausen, Frankfurt am Main mellett
NÉMETORSZÁG

Tel. +49 6104 987 22 77
office@goldvorsorge.de

Nyitvatartási idő

Hétfő

10:00 - 18:00

Kedd

10:00 - 18:00

Szerda

10:00 - 18:00

Csütörtök

10:00 - 18:00

Péntek

10:00 - 18:00

Szombat

10:00 - 17:00


Megközelítés
Az A3-as kijáraton keresztül Obertshausen, üzletünkig 5 perc.
A5-ön keresztül az A3-as kijárat Obertshausenig, üzletünkig 5 perc.
Az A45-ös vagy A66-os számú kijárat Hanau, üzletünkig 15 perc.

S1 vonat: Obertshausen megálló, onnan 10 perc séta.
A frankfurti repülőtér kb. 20 perc.
Frankfurti Vásárközpont kb. 30 perc.

Parkolás
Ingyenes, feliratozott ügyfélparkolók az épület előtt. A mélygarázsban való parkoláshoz kérjük telefonon érdeklődjön.

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie

 


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

 

Vásároljon és adjon el aranyat és ezüstöt a Goldvorsorge Frankfurtban

Üdvözöljük a Goldvorsorge Frankfurt am Mainban, a nemesfémek kereskedelmének szakértőjénél. Fedezze fel az aranyérmék, ezüstérmék, aranyrudak és ezüstrudak széles választékát, amelyek mind raktáron vannak. Nyitvatartási időn belül bármikor szívesen látjuk Önt. Kívánságára egyéni időpontot is kérhet. A nemesfémek nagy biztonságú GVS tárolására vonatkozó tanácsadásunk/szolgáltatásunk szintén nagyon népszerű. Függetlenül attól, hogy máshol vagy tőlünk vásárolta, mi mindent azonnal ellenőrizünk a hitelesség szempontjából, nemcsak a vásárláskor, hanem a tárolás során is.

A Goldvorsorge, röviden GVS, a nemesfémek kereskedelmével kapcsolatos személyes tanácsadásra specializálódott. A Frankfurt am Main melletti Obertshausenben található fiók a Goldvorsorge vezető közgazdászának, Thomas Bachheimernek a videóiról is ismert. Számos videója megtalálható a GVS in the media oldalon.

Több mint 20 éves tapasztalatával a GVS Európa egyik legnagyobb nemesfémkereskedője, és büszke forgalmazója a világ vezető pénzverdéinek, mint például a Perth Mint, a Rand Refinery, az Osztrák Pénzverde, a Royal Mint, a Royal Canadian Mint, a Valcambi és a Heraeus. Raktárunkban a világ vezető pénzverdéinek termékei találhatók. A Goldvorsorge 11 országban található 19 telephelyével nemzetközileg is képviselteti magát.

Hessen az aranyra és az ezüstre összpontosít

A Frankfurt am Main melletti kirendeltség központi helyen fekszik Hessen tartományban, és számos nagyvárosból gyorsan megközelíthető az autópályán keresztül. A GVS Frankfurt a környékbeli ügyfelek számára is nagyon előnyös helyen van, mint például Offenbach, Hanau, Mainz, Aschaffenburg, Wiesbaden, Kassel, Bad Homburg, Taunus, Main-Kinzig-Kreis, Darmstadt, Königstein, Rüsselsheim, Gießen, Limburg, Marburg, Fulda vagy Wetzlar, mivel az autópályról gyorsan eljuthat hozzánk, és nem kerül a városi forgalomba. Közvetlenül az épület előtt ingyenes ügyfélparkolók állnak rendelkezésre.

Vásároljon és adjon el nemesfémeket kedvező áron a Rajna-Majna régióban.

Legyen szó közönséges aranyrudakról vagy aranyérmékről, ezüstrudakról vagy ezüstérmékről, platináról vagy palládiumról, frankfurti fiókunkban lehetősége van arra, hogy azonnal megvásárolja az összes világhírű pénzverde termékeit. Olyan népszerű befektetési klasszikusokat tartunk raktáron, mint a Krugerrand, a Maple Leaf, a Bécsi Filharmonikusok, a Kenguru (Nugget), a Britannia és az American Eagle különböző méretekben. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a ritkaföldfémek, ezeket az árucikkeket is megvásárolhatja és tárolhatja nálunk. Kínálatunkat pontos nemesfémvizsgáló berendezések egészítik ki, amelyekkel gyorsan felismerhetők a hamisítványok.

A legjobb szaktanácsok az arany és ezüst beszerzéséhez Hessenben

A Goldvorsorge Frankfurt am Main-i fiókja egész Hessenben népszerű, mivel magas színvonalú, személyre szabott tanácsadást nyújt a nemesfémbefektetés minden aspektusával kapcsolatban. A folyamatos infláció miatt egyre fontosabbá válik a vagyon védelme. A nemesfémek biztonságos menedéknek számítanak, ezért egyre vonzóbbak a vagyonukat megvédeni kívánó ügyfelek számára. Látogasson el hozzánk Frankfurt am Mainban, hogy személyes konzultáción vehessen részt, hogy együtt kidolgozhassuk a legjobb befektetési stratégiát aranyban és ezüstben, hogy biztosítsa vagyonát a jövőre nézve.

Vásároljon aranyat kedvező áron a 24/7 aktuális arany/ezüst árakkal

Az árak az aktuális aranyárhoz kötődnek percről percre, garantáltan a megrendelés időpontjában, még éjszaka és hétvégén is. Mindig percre pontos árat kínálunk, így kiemelkedő ár-érték arányt.

Nemzetközi nagy biztonságú raktározás Frankfurt am Mainban

A németországi arany- és ezüsttárolás a nemzetközi GVS csoport része. A nemesfémek nagy biztonságú tárolására szolgáló létesítmények legnagyobb hálózatával világszerte szállítunk vállalatoknak és magánügyfeleknek. Az arany és ezüst mellett platina, palládium és ritkaföldfémek, például ródium és gallium tárolására is kínálunk raktárakat. Sok ügyfelünk külföldre szállítja és tárolja az érméket, hogy Németországban a lehető legnagyobb anonimitással élhessen. Régi ügyfeleink között nemcsak magánszemélyek, hanem vállalatok és bankok is vannak. A GVS csoport Ausztriában leginkább a Goldvorsorge márkanév alatt ismert. 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót kínáljuk a jövőbeni rendelkezésekhez. Több mint 10 000 raktározási ügyféllel és nemzetközi raktározási hálózattal a GVS az egyik legnagyobb magas biztonságú raktározási szolgáltató. Tárolja ezüstrúdjait és ezüstérméit adó- és vámmentes raktárunkban Frankfurt am Mainban, és élvezze a legmagasabb szintű biztonságot a nemesfémek bankfüggetlen tárolása révén.

Arany és ezüst felvásárlása és nagy biztonságú tárolása Frankfurt am Main városában

A Goldvorsorge a régió, Darmstadt, Wiesbaden és az egész Rajna-Majna-vidék egyik legjobb arany- és ezüstvásárlási címe. Még a nagy mennyiségek is bármikor gyorsan feldolgozhatók. Az ügyfelek Mainztól Hanauig a Frankfurt am Main-i fiókba jönnek a magas biztonsági szintű tárolás miatt. A széfek egyre népszerűtlenebbek, ezért az ügyfelek még Franciaországból és Luxemburgból is a frankfurti fiókot használják nagy biztonságú tárolásra. A frankfurti Goldvorsorge-ban nemesfémeket vásárolhat, és eladhatja régi arany- és ezüstérméit és -rudakat. Erre mind online nemesfémvásárlási üzletünkben, mind pedig a helyszínen, a frankfurti fiókban van lehetőség. A GVS-nél fiókban történő eladás esetén a számla összegét azonnal készpénzben kaphatja meg.

Hamis arany felismerése a modern GVS nemesfémvizsgálattal

A GVS nemesfémvizsgáló költséghatékony megoldást jelent bármilyen tökéletesen hamisított nemesfém azonosítására. Az arany és ezüst eredetiségét másodpercek alatt megvizsgálhatja, és arany ékszereit, valamint régi arany (törött arany) és ezüsttárgyait a Goldvorsorge Frankfurtban vizsgálhatja és értékesítheti.

Átlátható online arany- és ezüstvásárlás

Mind a GVS online üzletében, mind a frankfurti fiókban történő közvetlen személyes vásárláskor nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható üzletkötésre. A vásárlások és az eladások mindig gyorsak és egyszerűek.

24 órás aktuális aranyár

A frankfurti fiókban a nemesfémeket aktuális áron kínáljuk. Fontos számunkra, hogy tisztességes árakat kínáljunk Önnek. Frankfurt am Mainban ezért mindig tisztességes és aktuális áron vásárolhat.

Nemzetközi nemesfém szállítás

A GVS logisztikai szakértői megszervezik a nemesfémek nemzetközi szállítását, hogy Ön megbízhatóan megkapja megrendelését, akár nemzetközi szinten is. A frankfurti kirendeltség mellett Düsseldorfban és Münchenben, valamint az összes osztrák nagyváros, például Bécs, Salzburg, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz közelében is van kirendeltségünk.