Arany & ezüst vásárlása Frankfurtban

Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Birkenwaldstraße 38 / 1. emelet
63179 Obertshausen, Frankfurt am Main mellett
NÉMETORSZÁG

Tel. +49 6104 987 22 77
office@silbervorsorge.de

Nyitvatartási idő:

Hétfő

8:30 - 17:30 

Kedd

10:00 - 18:30 

Szerda

előzetes időpont egyeztetés szerint

Csütörtök

8:30 - 17:30

Péntek

10:00 - 18:30


Megközelítés:
A3 felől obertshauseni lehajtó, 5 perc az irodáig.
A5 felől obertshauseni lehajtó, 5 perc az irodáig.
A45 vagy A66 hanaui lehajtó, 15 perc az irodáig.

Gyorsvasúttal Obertshausen megállóig, utána 10 perc gyaloglás az irodáig.
Frankfurt repülőtértől kb. 20 percre fekszik.
Messe Frankfurttól kb. 30 percnyire fekszik.

Parkolás:
Saját ügyfélparkoló az épület előtt.

Mélygarázs igény szerint.

Miért érdemes a Silbervorsorge mellett döntenie


Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Ezüst és arany vásárlás a Silbervorsorge-nál Frankfurtban

A Silbervorsorge a GVS Bullion Group legismertebb kereskedelmi márkája Németországban. A Silbervorsorge mint hivatalos kereskedője vezető, nemzetközi pénzverdéknek, kiemelkedik a nemesfémek azonnali elérhetőségével és széleskörű választékával. A Silbervorsorge átfogó szolgáltatások körét nyújtja a nemesfém kereskedelem területén: személyes tanácsadástól kezdve az online kereskedelemig. A GVS Bullion Group már évek óta a legismertebb helyszíne a nemesfém befektetésnek Ausztriában, Goldvorsorge irodái révén az osztrák nagyvárosokban vagy azok közelében, mint Bécs, Salzburg, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz. A Frankfurt am Main (Hessen) közelében fekvő obertshauseni Silbervorsorge-nál, szintén nagy választékban elérhetőek az összes általánosan forgalomban lévő arany-,ezüstérmék illetve arany- és ezüsttömbök. Továbbá vásárolható nálunk platina, palládium, ritka földfémek, mint ródium vagy gallium illetve lehetőséget biztosítunk nagyértékű értéktárra. A GVS Bullion Group nagyértékű értéktárolásra szakosodott magánszemélyek számára.

Hozzáértő tanácsadás az irodánkban

A Silbervorsorge-nál átfogó tanácsadást biztosítunk a nemesfém befektetésről. A tartósan növekvő infláció azt eredményezi, hogy a megtakarításai nem jövőtállóak. Ebből az okból kifolyólag értékelődnek fel a nemesfémek a vásárlók számára, akik a vagyonukat biztosítani szeretnék. Szívesen adunk tanácsot arany és ezüst területén, személyre szabott befektetési stratégiájának összeállításában

Nagy választék nemesfémekből Frankfurt am Main környékén

Aranytömb vagy aranyérme, ezüsttömb vagy ezüstérme, platina vagy palládium: az irodánkban megvásárolhatja a legismertebb pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Münze Österreich vagy a Royal Mint termékeit.Szintén megtalálhatóak nálunk a kedvelt befektetési célú érmék, mint Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) und Britannia arany- és ezüstérme formájában. Aranytömbök vagy aranyérmék, ezüsttömbök vagy ezüstérmék, platina vagy palládium, irodánkban megvásárolhatóak világszerte jól ismert pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálják nálunk a befektetési célra közkedvelt klasszikusokat, mint pédául Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia arany- és ezüstérme formájában. 1 uncia vagy 100 g, nálunk a kereskedelemben szokásosan előforduló súlyúak beszerezhetőek. Évek óta egyre keresettebbek a ritkafémföldek. Ezek a termékek is a frankfurti üzletünkben megvásárolhatóak és tárolhatóak. Készletünket a precíz nemesfémvizsgálattal bővítjük, így az aranyhamisítás könnyen felismerhető.

Topárak 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak megfelelően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz. Az árrögzítés garantált a vásárlás időpontjában - éppen úgy éjszaka és hétvégén. Például 1 uncia arany Krügerrand érmét vagy 250g Argor Heraeus ezüsstömböt vásárolnának, garantájuk Önöknek percre pontosan a nyersanyagárhoz igazított árat és ezáltal egy tökéletes ár-értékarányt.

Vámmentes értéktár Frankfurt am Mainban nemesfémekre specializálva a legnagyobb biztonsággal

GVS Bullion Group a Goldvorsorge legismertebb márkája Ausztriában. Németországban a Silbervorsorge által van a GVS Bullion Group képviselve. 2003 óta nyújtja a cég a legnagyobb biztonságot és diszkréciót a jövőbeni befektetéseknél befektetők, kereskedők, vállalatok és bankok részére. Sokéves tapasztalatunk alapján a válságvédelemben egyedülálló sokoldalúságot kínálunk, ami Európában sehol máshol nem elérhető. Európa közepén a GVS egy nemzetközi értéktárhálózatot épített fel. Több, mint 1000 tárolási szerződés igazolja a bizalmat. Tárolja ezüsstömbjeit és ezüstérméit GVS egyik vámmentes értéktárában és élvezze a legnagyobb biztonságot a nemesfémek bankoktól független megőrzésében.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül 

Vannak technikák, amivel mindenféle nagyobb befektetés nélkül a hamis nemesfémek felismerhetőek. A Silbervorsorge-nál a GVS Bullion tesztere révén néhány másodpercen belül az arany és az ezüst valódisága ellenőrizhető. Éppenúgy lehetséges a Silbervorsorge-nál az aranyékszerük, óaranyuk (törtarany), ezüsttömbjeik, ezüstevőeszközeik stb. Valódiságának ellenőrzése.

Arany és ezüst felvásárlása Frankfurt am Main-ban

A nemesfémek nemcsak befektetési céllal beszerezhetőek a Silbervorsorge-nál Frankfurt am Mainban, hanem el is adhatja arany- és ezüstérméit nekünk. Ez mind online webshopon keresztül, mind a helyszínen az obertshauseni irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben, azonnal is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A frankfurti irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális árfolyamnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést kínáljunk. Ebből kifolyólag Frankfurtban az aranyérméket mindig fair és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Átlátható lebonyolítás mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során magától értetődő. Arany vétele Frankfurtban gyors és egyszerű.

Hessen az aranyra és ezüstre fókuszál

A Frankfurt am Main-i iroda központi fekvésű Hessen tartományban és számos nagyvárosból autópályán keresztül könnyen elérhető. A Silbervorsorge a közelben lévő vevők számára, mint például Offenbach, Hanau, Mainz, Aschaffenburg, Wiesbaden, Kassel, Bad Homburg, Taunus, Main-Kinzig Kreis, Darmstadt, Königstein, Rüsselsheim, Gießen, Limburg, Marburg, Fulda vagy Wetzlar, ideális fekvésű és pár percen belül, a városi forglamat elkerülve autópályán keresztül könnyen megközelíthető.