Arany & ezüst vásárlása Tallinnban

GVS North Europe OÜ
Jõe tn 4c - 35
10151 Tallinn
Észtország

Tel. +372 357 5107
office@gvs.ee


Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 18:00 óra

Kedd

9:00 - 18:00 óra

Szerda

9:00 - 18:00 óra

Csütörtök

9:00 - 18:00 óra

Péntek

9:00 - 18:00 óra

Szombat

előzetes időpont egyeztetés szerint


Megközelítés
A GVS a téren álló sárga épület harmadik emeletén található a Pro Kapital üzletközpont mögött, a Narva mnt T13-ban.

Menjen villamossal a Hobujaama megállóig. Sétáljon kelet felé a Narva mnt-on 400 métert, amíg el nem éri a Jőe kereszteződést. A kereszteződésben forduljon balra, majd a következő lehetőségnél forduljon jobbra az Europarknál, vagy sétáljon át a Pro Kapital üzletközponton.

Tallinn - Pärnu -Ikla 4-es út északi kijárat Tallinn felé. Forduljon jobbra a Liivalaia felé. Menjen egyenesen a Jőe úton, és forduljon jobbra az elágazásnál az irodához.

Parkolás
Megfelelő számban szabad parkolóhelyek az épület előtt és mellett.
Tallin
Tallin
Tallin

Miért érdemes a GVS North Europe mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Arany és ezüst vásárlása a Goldvorsorge-nál Tallinban

A Goldvorsorge Tallinban kompetens és jólképzett partnere nemesfémbefektetés ügyben. Arany- és ezüstérmét szeretne vásárolni és ezáltal a portfolióját tovább fejleszteni? Meg akarja magát védeni a nemesfémek révén az inflációtól? Akkor Ön pont a Goldvorsorge-nál megfelelő helyen van: a tallini irodánkban a nemesfém termékek széles választékával várjuk, minden a kereskedelemben általánosan előforduló arany- és ezüstérme, továbbá tömbök beszerezhetőek. Ezenkívül előnyös árakon megvásárolhatja a Goldvorsorge-nál a befektetési célra egyre közkedveltebb nemesfémeket, a platinát és palládiumot. .

Hozzáértő tanácsadás irodánkban, Tallinnban

Kérdései merültek fel a befektetési célra használt, arany, ezüst, platina és palládium tömbökkel és érmékkel kapcsolatban illetve az arany valódiságának tesztelése kapcsán? Számunkra fontos, hogy Tallinban átfogó szolgáltatást nyújtsunk a tanácsadás által is a nemesfémbefektetés témában. Mi segítünk Önnek abban, hogy pont az Ön számára megfelelő arany és ezüst befektetést találja meg és ezáltal a jövőről való gondoskodás kapcsán a legjobb pénzügyi döntést hozza meg.

Nagy választék nemesfémekből, Tallinban

Aranytömbök vagy aranyérmék, ezüsttömbök vagy ezüstérmék, platina vagy palládium, irodánkban megvásárolhatóak világszerte jólismert pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálják nálunk a befektetési célra közkedvelt klasszikusokat, mint például Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia arany- és ezüstérme formájában. 1 uncia, 100 g vagy éppen 1 kg szeretne beszerezni, nálunk a kereskedelemben szokásosan előforduló súlyúak beszerezhetőek. A termékválasztékot kiegészítik a nagyértékű arany- és ezüst kiegészítők, modern tesztelőkészülékek, melyek a hamisított arany gyors felismerését lehetővé teszik, és a ritkaföldfémek, úgy mint germánium és gallium, melyeket szintén Tallinban tárolunk.

Top ár-értékarány 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak köszönhetően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz (valós idejű, 24 órás). Arany Krugerrand-ot, Maple Leaf-et, Britannia-t vásárolnának vagy éppen a Heraeus, Argor Heraeus, az ausztrál Perth Mint vagy Münze Österreich tömbjei mellett döntenének, garantáljuk Önöknek a rendszeresen, percre pontosan aktualizált árat. Áraink a mindenkori nemesfémárfolyam áraihoz igazodik, ezáltal tudunk Önöknek egy állandóan frissített és tisztességes árat kínálni. Mindegy, hogy rendelésüket személyesen a tallin-i irodánkban vagy a weboldalon keresztül adják le.

Magas biztonságú értéktár Tallinban a legnagyobb biztonsággal a nemesfémekre specializálódva

2003 óta nyújtja a cég a legnagyobb biztonságot és diszkréciót a jövőbeni befektetéseknél befektetők, kereskedők, vállalatok és bankok részére. Sokéves tapasztalatunk alapján a válságvédelemben egyedülálló sokoldalúságot kínálunk, ami Európában sehol máshol nem elérhető. Európa közepén a GVS egy nemzetközi raktárhálózatot épített fel. Több, mint 1000 raktárügyfél szavazott bizalmat a GVS-nek. A biztonságra való specializálódásunk alapján a GVS Group a legnagyobb nemzetközi, nagyértékű értéktár üzemeltetőjének számít válság helyzetekben. Ehhez tartozik még, hogy a raktárcégünk a kereskedő cégünktől függetlenül működik, ezért nemesfémei biztos és tapasztalt kezekben vannak és gondoskodunk vagyonáról. Ezenkívül a raktárajánlatunk rendkívül rugalmas és vevőfókuszú, így például családtagjait mindenkor meghatalmazással hozzá tudja kapcsolni, módosítani vagy éppen eltávolítani. Nemesfémeit bármikor az egyik raktárból a másikba tudja szállíttatni, ha azon a véleményen van, hogy a másik országban kedvezőbb feltételeket kínálnak. Ebben természetesen szívesen adunk tanácsot Önnek.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül

Tegyen pontot a felületes teszteredményekre az ékszerei és nemesfémei valódiságának megállapítása kapcsán. A Goldvorsorge-nál garantáltan valódi nemesfémekhez juthat a pénzverdékhez fűződő sokéves, direkt kapcsolataink folytán. Hagyatkozzon a GVS mérőkészülékére. A GVS tesztkészülékével néhány másodpercen belül le tudja ellenőrizni aranyának és ezüstjének valódiságát. Ez érvényes a további nemesfémekre is.

Arany és ezüst felvásárlása Tallinban

A nemesfémek nemcsak befektetési céllal beszerezhetőek a Goldvorsorge-nál Tallinban, hanem el is adhatja arany- és ezüstérméit nekünk. Ez mind online webshopon keresztül, mind a helyszínen a tallin-i irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben, azonnal is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A tallini irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális árfolyamnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést alkalmazzunk. Ebből kifolyólag Tallinban az aranyérméket mindig fair és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Átlátható lebonyolítás mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során magától értetődő. Arany vétele Tallinban gyors és egyszerű.

Észtország az aranyra és az ezüstre támaszkodik

Nemcsak a talliniak tekintenek az aranyra és ezüstre, mint fontos befektetési forma. Éljen Ön is a nemesfémek nyújtotta előnyökkel! Tallin-i csapatunk szívesen áll az Önök rendelkezésére és ad tanácsot arany és ezüst kapcsán, nemesfémek tárolása és további témák kapcsán.