Arany & ezüst vásárlása Szingapúrban

Bank of China Building
#25-01, 4 Battery Road
SG-049908 Singapur
SINGAPUR

Tel. +65 312 58337
office@gvs-bullion.com

Nyitvatartási idő
Időpont előzetes egyeztetés alapján

Miért érdemes a GVS Asia Pacific mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Ezüst és arany vásárlás a GVS Asia Pacific-nál Szingapúrban

A GVS Asia Pacific a GVS Group legismertebb kereskedelmi márkája Németországban. A GVS Asia Pacific mint hivatalos kereskedője vezető, nemzetközi pénzverdéknek, kiemelkedik a nemesfémek azonnali elérhetőségével és széleskörű választékával. A GVS Asia Pacific átfogó szolgáltatások körét nyújtja a nemesfém kereskedelem területén: személyes tanácsadástól kezdve az online kereskedelemig. A GVS Group már évek óta a legismertebb helyszíne a nemesfém befektetésnek Ausztriában, Goldvorsorge irodái révén az osztrák nagyvárosokban vagy azok közelében, mint Bécs, Salzburg, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz. A Szingapúr közelében fekvő obertshauseni GVS Asia Pacific-nál, szintén nagy választékban elérhetőek az összes általánosan forgalomban lévő arany-,ezüstérmék illetve arany- és ezüsttömbök. Továbbá vásárolható nálunk platina, palládium, ritka földfémek, mint ródium vagy gallium illetve lehetőséget biztosítunk nagyértékű értéktárra. A GVS Group nagyértékű értéktárolásra szakosodott magánszemélyek számára.

Hozzáértő tanácsadás az irodánkban

A GVS Asia Pacific-nál átfogó tanácsadást biztosítunk a nemesfém befektetésről. A tartósan növekvő infláció azt eredményezi, hogy a megtakarításai nem jövőtállóak. Ebből az okból kifolyólag értékelődnek fel a nemesfémek a vásárlók számára, akik a vagyonukat biztosítani szeretnék. Szívesen adunk tanácsot arany és ezüst területén, személyre szabott befektetési stratégiájának összeállításában

Nagy választék nemesfémekből Szingapúr környékén

Aranytömb vagy aranyérme, ezüsttömb vagy ezüstérme, platina vagy palládium: az irodánkban megvásárolhatja a legismertebb pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, Perth Mint, Münze Österreich vagy a Royal Mint termékeit.Szintén megtalálhatóak nálunk a kedvelt befektetési célú érmék, mint Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) und Britannia arany- és ezüstérme formájában. Aranytömbök vagy aranyérmék, ezüsttömbök vagy ezüstérmék, platina vagy palládium, irodánkban megvásárolhatóak világszerte jól ismert pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálják nálunk a befektetési célra közkedvelt klasszikusokat, mint pédául Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia arany- és ezüstérme formájában. 1 uncia vagy 100 g, nálunk a kereskedelemben szokásosan előforduló súlyúak beszerezhetőek. Évek óta egyre keresettebbek a ritkafémföldek. Ezek a termékek is a frankfurti üzletünkben megvásárolhatóak és tárolhatóak. Készletünket a precíz nemesfémvizsgálattal bővítjük, így az aranyhamisítás könnyen felismerhető.

Topárak 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak megfelelően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz. Az árrögzítés garantált a vásárlás időpontjában - éppen úgy éjszaka és hétvégén. Például 1 uncia arany Krügerrand érmét vagy 250g Argor Heraeus ezüsstömböt vásárolnának, garantájuk Önöknek percre pontosan a nyersanyagárhoz igazított árat és ezáltal egy tökéletes ár-értékarányt.

Vámmentes értéktár Szingapúrban nemesfémekre specializálva a legnagyobb biztonsággal

GVS Group a Goldvorsorge legismertebb márkája Ausztriában. Németországban a GVS Asia Pacific által van a GVS Group képviselve. 2003 óta nyújtja a cég a legnagyobb biztonságot és diszkréciót a jövőbeni befektetéseknél befektetők, kereskedők, vállalatok és bankok részére. Sokéves tapasztalatunk alapján a válságvédelemben egyedülálló sokoldalúságot kínálunk, ami Európában sehol máshol nem elérhető. Európa közepén a GVS egy nemzetközi értéktárhálózatot épített fel. Több, mint 1000 tárolási szerződés igazolja a bizalmat. Tárolja ezüsstömbjeit és ezüstérméit GVS egyik vámmentes értéktárában és élvezze a legnagyobb biztonságot a nemesfémek bankoktól független megőrzésében.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül 

Vannak technikák, amivel mindenféle nagyobb befektetés nélkül a hamis nemesfémek felismerhetőek. A GVS Asia Pacific-nál a GVS tesztere révén néhány másodpercen belül az arany és az ezüst valódisága ellenőrizhető. Éppenúgy lehetséges a GVS Asia Pacific-nál az aranyékszerük, óaranyuk (törtarany), ezüsttömbjeik, ezüstevőeszközeik stb. Valódiságának ellenőrzése.

Arany és ezüst felvásárlása Szingapúr-ban

A nemesfémek nemcsak befektetési céllal beszerezhetőek a GVS Asia Pacific-nál Szingapúrban, hanem el is adhatja arany- és ezüstérméit nekünk. Ez mind online webshopon keresztül, mind a helyszínen az obertshauseni irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben, azonnal is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A frankfurti irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális árfolyamnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést kínáljunk. Ebből kifolyólag Szingapúrban az aranyérméket mindig fair és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Átlátható lebonyolítás mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során magától értetődő. Arany vétele Szingapúrban gyors és egyszerű.

Szingapúr az aranyra és ezüstre fókuszál

Nemcsak a bécsiek tekintenek az aranyra és ezüstre, mint fontos befektetési formára. Éljen Ön is a nemesfémek nyújtotta előnyökkel! Bécsi csapatunk szívesen áll az Önök rendelkezésére és ad tanácsot arany és ezüst kapcsán, nemesfémek tárolása és további témák kapcsán.