Arany & ezüst vásárlása Traunban

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Bahnhofstraße 2 / 1.emelet
4050 Traun, Felső-Asuzrtia
AUSZTRIA

Tel. +43 7229 644 48
office@goldvorsorge.at


Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 17:00  

Kedd

9:00 - 17:00  

Szerda

9:00 - 17:00  

Csütörtök

9:00 - 18:00  

Péntek

9:00 - 18:00  

Szombat

10:30 - 17:00  


Megközelítés
Az A1-es autópályáról Traun lehajtónál, Traun és Traun központ irányába, 4-5 perc az irodáig.

4-es villamossal a Schloss Traun végállomásig, majd innen 5 perc séta az irodáig.

Parkolás
Megfelelő számban szabad parkolóhelyek az épület előtt (1 óra ingyenes parkolókártyával) és a mélygarázsban (kérjük, telefonon érdeklődjön).
További parkolóhelyeket talál a Madlschenterweg 3. szám alatt (nagy parkoló - 1 óra ingyenes parkolókártyával). Innen 3 perc séta az irodáig.
Filiale Traun-Bild

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Aranyat és ezüstöt vásárolni és eladni a Goldvorsorge-nál Traunban

Üdvözöljük a Trauni Goldvorsorge-nál, az Ön értékesfém-kereskedelmi szakértőjénél. Nyitvatartási időben bármikor szívesen látjuk, de kérésre egyéni időpontot is egyeztethet. Fedezze fel széles választékunkat arany- és ezüstpénzekből, arany- és ezüsttömbökből, mind azonnal elérhető. Szakértelmünk kiterjed a GVS magas biztonságú tárolására is értékes értékesfémjei számára. Függetlenül attól, hogy máshol vásárolta-e az értékesfémjeit, vagy nálunk, azonnali hitelességellenőrzést garantálunk mind vásárláskor, mind tároláskor.

A Goldvorsorge, röviden GVS, személyre szabott tanácsadásra specializálódott az értékesfém kereskedelemben. A Traunban, Linz közelében található fiók ismert a Goldvorsorge vezető közgazdászával, Thomas Bachheimerrel készült videókról. Számos videót talál róla a GVS a médiában.

Több mint 20 év tapasztalattal a GVS Európa egyik legnagyobb értékesfém kereskedője, és büszke forgalmazója a világ vezető verőhelyeinek, mint a Perth Mint, Rand Refinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi és Heraeus. Kínálatunk a világ vezető verőhelyeinek termékeit tartalmazza, és az ügyfelek profitálnak nemzetközi orientációnkból. 19 helyszínnel 11 országban a Goldvorsorge nemzetközi jelenléttel rendelkezik.

A legjobb tanácsadás arany és ezüst ügyében Felső-Ausztriában

A Trauni Goldvorsorge fiók népszerű az egész Felső-Ausztriában, köszönhetően a minőségi és személyre szabott tanácsadásnak az Ön értékesfém-befektetéseivel kapcsolatban. A folyamatos infláció fényében egyre fontosabbá válik vagyona védelme. Az értékesfémek biztonságos kikötőként szolgálnak, ezért egyre vonzóbbak azok számára, akik védeni szeretnék vagyonukat. Látogasson el hozzánk személyesen Traunban a legjobb befektetési stratégia kidolgozásához aranyban és ezüstben, hogy vagyonát a jövőben is megvédhesse.

Felső-Ausztria az aranyra és az ezüstre voksol

A Linz melletti fiókunk központi helyen található Felső-Ausztriában, és könnyen megközelíthető az autópályán keresztül. Legyen szó a Linz-Wels-Steyr nagyvárosi területről, Mühlviertelről, Innviertelről, Traunviertelről, Hausruckviertelről, Mostviertelről vagy a Salzkammergutról, fiókunk gyorsan elérhető, például csak kb. 15 perc Linzből vagy Welsből a B1-en keresztül. Freistadtból, Vöcklabruckból, Grieskirchenből, Gmundenből, Ried im Innkreisből és Amstettenből is csak kb. 45 perc az autópályán. Még a Passau DE vagy Budweis CZ környékéről is kb. 90 perc alatt elérhet minket autóval. Ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre közvetlenül a bejárat előtt, vagy hívásra a mélygarázsban is.

Top ár-értékarány 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak köszönhetően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz (valós idejű, 24 órás). Arany Krugerrand-ot, Maple Leaf-et, Britannia-t vásárolnának vagy éppen a Heraeus, Argor Heraeus, az ausztrál Perth Mint vagy Münze Österreich tömbjei mellett döntenének, garantáljuk Önöknek a rendszeresen, percre pontosan aktualizált árat. Áraink a mindenkori nemesfém árfolyam áraihoz igazodik, ezáltal tudunk Önöknek egy állandóan frissített és tisztességes árat kínálni. Mindegy, hogy rendelésüket személyesen a linzi irodánkban vagy a weboldalon keresztül adják le.

Kedvezően vásárolni és eladni értékesfémeket Felső-Ausztriában

A Trauni fiókunkban kényelmesen beszerezheti a világhírű verőhelyek termékeit, legyen szó bevett aranytömbökről, aranypénzekről, ezüsttömbökről vagy ezüstpénzekről, platináról vagy palládiumról. Népszerű befektetési klasszikusokat kínálunk, mint a Krugerrand, Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget), Britannia és American Eagle különböző méretekben. Az utóbbi években a ritkaföldfémek egyre inkább előtérbe kerültek, ezeket a nyersanyagokat is megvásárolhatja és tárolhatja nálunk. Kínálatunkat pontos értékesfém-ellenőrző eszközök egészítik ki, hogy a hamisítványokat gyorsan felismerhessük.

Tisztességes áron vásárolni aranyat és ezüstöt a 24/7 aktuális arany- / ezüstárfolyamon

Áraink percenként az aktuális aranyárfolyamhoz vannak kötve, garantálva a rendelés időpontjában, éjszaka és hétvégén is. Mindig percenként frissülő nyersanyagárat kínálunk, így kivételes ár-érték arányt biztosítunk.

Nemzetközi magas biztonságú tárolás Traunban

A Goldvorsorge és Silbervorsorge Ausztriában a nemzetközi GVS Group részét képezik. A legnagyobb magas biztonságú tárolóhálózattal rendelkezünk értékesfémek számára, mellyel világszerte szolgáljuk ki cégeket és magánügyfeleket. Az aranyon és ezüstön túl platin és palládium, valamint ritkaföldfémek, mint a ródium és gallium tárolási lehetőségeit is kínáljuk. Sok ügyfél használja a külföldi átutalást és tárolást annak érdekében, hogy Ausztriában lehetőleg anonim maradhasson. Hosszú távú ügyfeleink között nemcsak magánszemélyek, hanem cégek és bankok is megtalálhatóak. A GVS Group a legmagasabb ismertségi fokkal rendelkezik Ausztriában a Goldvorsorge márkájának köszönhetően. 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót nyújtjuk a jövőbiztosítás terén. Több mint 10.000 tárolóügyféllel és egy nemzetközi tárolóhálózattal a GVS a legnagyobb magas biztonságú tároló-szolgáltatók közé tartozik. Tárolja az ezüsttömbjeit és ezüstpénzeit adómentes vámmentes raktárakban Traunban, és élvezze a legmagasabb biztonságot a bankfüggetlen értékesfémek őrzésével. Goldvorsorge ügyfelek világszerte élvezhetik a flexibilitást GVS tárolóhálózatunknak köszönhetően. Kezdve Svájctól egészen Szingapúrig vagy a BRICS államok közül Dubaig, a GVS ügyfelek előnyben részesítik az egyedi rendelkezési lehetőségeket.

Hamis arany felismerése a modern GVS értékesfém vizsgálattal

A GVS-Bullion-Tester egy költséghatékony megoldás minden tökéletesen hamisított értékesfém azonosítására. Ellenőrizze aranyát és ezüstjét pár másodpercen belül hitelesség szempontjából. A Trauni Goldvorsorge-nál megvizsgáltathatja arany ékszereit is és eladhatja őket.

Arany és ezüst felvásárlása, valamint magas biztonságú tárolása Traunban

Arany és ezüst felvásárlásában a régióban – Felső-Ausztriában, nyugati Alsó-Ausztriában, Dél-Csehországban és a Passau megyében – a Goldvorsorge az első címek közé tartozik. Még nagy volumenű tranzakciókat is gyorsan tudunk kezelni. Ügyfelek Kirchdorf an der Krems-től Liezenig érkeznek a magas biztonságú tárolásért Traunba. A széfek egyre kevésbé népszerűek, így német és cseh ügyfelek is használják Trauni fiókunkat a magas biztonságú tároláshoz. A Trauni Goldvorsorge-nál vásárolhat értékesfémeket és eladhatja régi arany- és ezüstpénzeit, valamint tömbjeit. Ez lehetséges online, az értékesfém vételi webshopunkban, valamint személyesen a fiókban Traunban. Amennyiben a Trauni Goldvorsorge fiókban történik az eladás, a számla összegét azonnal készpénzben megkaphatja.

24 órás aktuális aranyár

Trauni fiókunkban az aktuális árfolyamokon kínáljuk az értékesfémeket. Fontos számunkra, hogy igazságos árképzést kínáljunk. Így Traunban mindig igazságos és aktuális áron vásárolhat.

Átlátható online vásárlás aranyból és ezüstből

Online üzletünkben, valamint személyes vásárláskor egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható üzleti tranzakciókra. A vétel és eladás mindig gyorsan és zökkenőmentesen zajlik.

Nemzetközi értékesfém-szállítás

Logisztikai szakértőink érték-transportokat szerveznek, hogy megbízhatóan megkapja a rendelését nemzetközileg is. Trauni fiókunkon kívül rendelkezünk irodákkal az összes nagyobb osztrák város közelében, mint Bécs, Salzburg, Innsbruck, Villach, Graz, és Bregenz, valamint három irodával Németországban (München, Düsseldorf, Obertshausen). További helyszíneink vannak Magyarországon, Szerbiában, Horvátországban, Dubaiban és Szingapúrban, és hamarosan Svájcban is.